Σάββατο 20 Μαΐου 2017

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ



Δεν έχει καταλάβει ο Δήμαρχος και οι συνοδοιπόροι του στην διοίκηση του Δήμου, ότι το θέμα με τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Γέφυρας, είναι η κορυφή του παγόβουνου, και όχι το παγόβουνο που έρχεται με ορμή. Έπρεπε να γνωρίζουν ότι όταν σπέρνουν ανέμους επόμενο είναι να θερίσουν θύελλες, όταν βάζουν πάνω από όλα τα Κουφάλια, και ότι γίνεται στο Δήμο πρέπει να ξεκινά από τα Κουφάλια και να τελειώνει στα Κουφάλια,  όταν όλα τα άλλα χωριά του Δήμου είναι σε δεύτερη και τρίτη θέση τότε είναι αναμενόμενη και φυσιολογική η επανάσταση των τοπικών κοινωνιών, με μπροστάρηδες τους εκλεγμένους από τους κατοίκους εκπροσώπους τους . έρχονται και άλλα από άλλα χωριά.

Εκλέχτηκε παλιά πρόεδρος στο χωριό του από σπόντα (παραίτηση του εκλεγμένου πρόεδρου) εκλέχτηκε νυν δημοτικός σύμβουλος πάλι απο σπόντα (παραίτηση του εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου) είναι πλέον σε κόντρα με τους κατοίκους του χωριού του και κάτι μου λέει ότι στις επόμενες εκλογές, αν τελικά κατέβει, θα ψάχνει στις κάλπες να βρει την δική του ψήφο.

Κυκλοφορούν παντού μαζί, δεν υπάρχει εκδήλωση, γιορτή ή πανηγύρι στα χωριά που να είναι μόνο ο ένας από τους δυο,  στο δήμο τους αποκαλούν κ@λ@ς και βρακί.

Υπογραφές μαζεύονται στην Δημοτική Κοινότητα Γέφυρας για να αντιδράσουν στην απόφαση της δημοτικής ομάδας που διοικεί στην διαγραφή του προέδρου τους.

Κοστούμια ράβουν πολλοί για υποψήφιοι Δήμαρχοι, ο νέος εκλογικός νόμος όταν ψηφιστεί θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου  σε όλες τις δημοτικές ομάδες, οι υποψήφιοι πολλοί αλλά το πόσοι θα φτάσουν στο τέρμα είναι το θέμα. Υποψήφιοι Δήμαρχοι νέοι για τον Δήμο, άλλα και κάποιοι νύν δημοτικοί σύμβουλοι από Κουφάλια και από χωριά που ήταν στους πρώην Δήμους Αγίου Αθανασίου και Χαλκηδόνας.



ο ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου