Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Καραγκιοζλίκια……



Έγινε χθες τον Άγιο Αθανάσιο μια εκδήλωση θεσμός  που γίνονταν στον πρώην Δήμο Άγιου  Αθανασίου.
Είναι η βράβευση των μαθητών από τα λύκεια του πρώην Δήμου που  επέτυχαν στα ΑΕΙ και στα ΤΕΙ , και πάντα μετά την βράβευση της επιτυχίας των μαθητών ακολουθούσε και μια συναυλία .
Χθες δεν ξέρω ποιος οργάνωσε την εκδήλωση αλλά ήταν μια πλήρης αποτυχία, και εξηγούμε για να μην παρεξηγηθώ.

1.      Ο κόσμος δεν ανταποκρίθηκε όχι τόσο λόγο του καιρού, που δεν ήταν και ο καλύτερος που θα μπορούσε, αλλά λόγο του ότι δεν υπήρχε η ανάλογη ενημέρωση των δημοτών για την εκδήλωση αυτή.

2.    Ο χώρος που επιλέχτηκε για πρώτη φορά να γίνει εκεί η εκδήλωση ηταν χάλια από κάθε άποψη, ενώ θα μπορούσε να γίνει στο χώρο που γίνονταν όλα αυτά τα χρόνια.

3.    Εκδήλωση βράβευσης της επιτυχίας των μαθητών χωρίς πρόσκληση για την παρουσία τους στην εκδήλωση όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης  του πρώην Δήμου, δηλαδή των δάσκαλων και των καθηγητών των σχολείων του πρώην δήμου πρώτη φορά γίνετε !!  Λες και τα παιδιά δεν στηρίχτηκαν εκτός από τις οικογένειες τους και από τους δασκάλους τους στα δημοτικά – γυμνάσια  και λύκεια ώστε να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα  στο τέλος της σχολικής τους ζωής.


4.    Βράβευση μαθητών από τους παρευρισκόμενους εκπρόσωπους του Δήμου , Δήμαρχο Αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους. Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει  η κυρία Δημάρχου για ποιο λόγο έδωσε βραβεια ;  με ποια ιδιότητα ; μήπως η κυρία του κυρίου ; Ντροπή !!!

5.      Στο τέλος αφήνω τα καλά από την εκδήλωση : εκτός από την χαρά των παιδιών για την βράβευση της επιτυχίας   τους ήταν και μια υπέροχη συναυλία από έναν θαυμάσιο και ταλαντούχο Βασίλη Λέκκα, κρίμα που με την ανοργανωσιά αυτού που προγραμμάτισε την εκδήλωση να την παρακολουθήσει τόσο λίγος κόσμος.

Κρίμα ένας τόσο μεγάλος θεσμός του Δήμου Αγίου Αθανασίου στα χέρια αυτού που ανέλαβε την διοργάνωση να καταλήξει τόσο χάλια.


  Δημότης Αγίου Αθανασίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου