Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

        


                                  Τ.Ο. Χαλκηδόνας και Προχώματος



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απευθυνόμαστε στον κόσμο της Αριστεράς, στους προοδευτικούς πολίτες του Δήμου Χαλκηδόνας, στους ανθρώπους που ταλαιπωρήθηκαν τόσα χρόνια από τις πολιτικές των μνημονίων και του αυταρχισμού, στους συνδημότες μας που προσδοκούσαν την ανατροπή των Δημοτικών συστημάτων που μας κράτησαν για δεκαετίες εγκλωβισμένους σε μια ατελέσφορη διαχειριστική λογική.

   Κοιτάμε στα μάτια τους νέους, τους άνεργους, τους πολίτες των χωριών που έμειναν στο περιθώριο με τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, τους οικογενειάρχες που αδυνατούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες διαβίωσης, τους επαγγελματίες που κλείνουν τις επιχειρήσεις τους, σ’ όλους όσους πίστεψαν και επένδυσαν σε μας.

   Ζητάμε απ’ όλους ΣΥΓΝΩΜΗ που δεν καταφέραμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους.

   Η εσωστρέφειά μας, οι οργανωτικές μας αδυναμίες, οι τυχοδιωκτισμοί ορισμένων που επιχείρησαν να εκμεταλλευτούν τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και οι προσωπικές μας συμπεριφορές και δράσεις, δεν βοήθησαν στο να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια που αρχίσαμε πριν τρεις μήνες για τη συγκρότηση ενός αριστερού ποιοτικού και ανατρεπτικού ψηφοδελτίου.

Θα δώσουμε την πολιτική μας μάχη για την υπερψήφιση του περιφερειακού μας συνδυασμού, με την υποψήφια Περιφερειάρχη Δέσποινα Χαραλαμπίδου και του ευρωψηφοδελτίου, υποσχόμενοι ότι αμέσως μετά τις εκλογές θα προχωρήσουμε στην ποιοτική και ποσοτική ανασυγκρότηση των οργανώσεών μας.

   Θα είμαστε παρόντες με την κριτική μας θέση και με τις προτάσεις μας, για μια λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου έτσι όπως τη χρειάζεται ο τόπος μας και οι πολίτες του.

   Θεωρούμε ότι είναι χρέος όλων των κατοίκων του Δήμου Χαλκηδόνας, να στηρίξουν  τους συνδυασμούς που έχουν τα περισσότερα αριστερά, αντιμνημονιακά χαρακτηριστικά και σε καμιά περίπτωση να μη δώσουν τη δυνατότητα, σε όσους ευθύνονται για την εξαθλίωση του λαού και το ξεπούλημα της χώρας, να βγουν πάλι στο προσκήνιο.

Οι Συντονιστικές Επιτροπές
των Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ
Χαλκηδόνας – Προχώματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου