Παρασκευή 18 Απριλίου 2014


Προς υποψηφίους –υποψήφιες εκλογικής διαδικασίας δημοτικών εκλογών Μαΐου 2014.

Αξιότιμοι /ες.

Η προεκλογική περίοδος αρχίζει πλέον νομότυπα, παράκλησις προς κάθε υποψήφιο ή υποψήφια για τις ερχόμενες εκλογές του Μαΐου 2014, είτε δημοτικός σύμβουλος είτε τοπικός σύμβουλος.
Θεωρώ ότι είναι ηθικό και ενάρετο, να σεβαστούμε κάποιους χώρους συναθροίσεων, για να αγωνιστούμε για την εκλογική μας επιτυχία, όμως αξίζει να σεβαστούμε την προσωπικότητα και νοημοσύνη του απλού δημότη, την δύσκολη καθημερινότητα που βιώνει αυτός και η οικογένεια του, σε μια οικονομική κρίση τελείως απάνθρωπη, χωρίς κανείς πολιτικά εμπλεκόμενος εδώ στη τοπική κοινωνία μας να δείχνει την ανάλογη στήριξη.
Όπως είναι αξιοπρεπές προς το πρόσωπο κάθε υποψηφίου ή υποψήφιας, να μην κάνει ανάχωμα πολιτικής, χώρους όπως την Εκκλησία ειδικά τώρα που διανύουμε την Μεγάλη Εβδομάδα Των Παθών (π.χ. Μεγάλη Πέμπτη κάποιοι χρησιμοποίησαν για πολιτική προβολή, περιοδεία σε όλες τις εκκλησίες, με κενές θέσεις να τους περιμένουν), Αθλητισμός ενώ διανύσαμε μια αγωνιστική περίοδο 2013-2014 δεν εμφανιστήκαν καθόλου, τώρα τελευταίες αγωνιστικές έχουν γίνει οι ποιο φανατικοί φίλαθλοι, Παιδεία χώροι όπως δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια, που χρόνια έχουν ελλείψεις λειτουργικότητας σήμερα αντιλήφτηκαν ότι έχουν προβλήματα λειτουργίας και ελλείψεις,
Πολιτισμός χωρίς να έχουν ρίξει ούτε μια σταγόνα στήριξης στα διοικητικά συμβούλια των πολιτιστικών συλλόγων. είναι πρώτοι σε κάθε εκδήλωση (το αποδεικνύουν αρκετές φωτογραφίες, κυρίως καρναβαλιών κ.α.),
Περιβάλλον εκφωνούν και λένε εμείς θα κάνουμε ή έκανα για το περιβάλλον, σας ενημερώνω ότι καμιά σχέση δεν έχει η εθελοντική προσφορά μας εάν είμαστε εκλεγμένοι ή όχι, αυτός που έχει ευαισθησίες και εθελοντισμός θα μας δείξει την ουσιώδη προσφορά του, παρατηρούμε ένα φαινόμενο (τυχαίο; Δεν νομίζω) σε όλες τις δημοτικές κοινότητες όλοι φροντίζουν την πλατεία, εκτός οικιστικών συγκροτημάτων εγκατάλειψη, θέλω να διατυπώσω να προσφέρετε κύριοι –κυρίες και εκεί που δεν προβάλλεστε.
Αγαπητοί φίλοι αγαπητές φίλες επιβάλλεται να καταλάβουμε ότι ο παράγοντας άνθρωπος δημότης του Δήμου Χαλκηδόνος αξίζει τον υπέρτατο σεβασμό μας.
Δεν χρειάζεται συνεχώς με κινήσεις μικροπολιτικής ,ζήλου, πάθους, αλαζονείας, για την εκλογή μας να του μειώνουμε την νοημοσύνη του προσπαθώντας να τον ξεγελάσουμε αρπάζοντας την ψήφο του, αυτή η τακτική δεν τιμά κανέναν.
Ευχές σε όλους και όλες υποψηφίους –υποψήφιες να έχουν υγεία, Καλή Ανάσταση-Καλό Πάσχα, καλό αξιοπρεπές αγώνα με επιτυχία, που θα εχει όφελος μόνο ο απλός δημότης.

Ευσταθιάδης Αντώνιος.
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Χαλκηδόνος.
ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου