Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 23/2/2014


Ενεργοί Δημότες Χαλκηδόνος

Η στελεχοποίηση του συνδυασμού των «Ενεργών Δημοτών Χαλκηδόνας» συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον από τους συνδημότες μας και αγκαλιάζεται καθημερινά από ανθρώπους άξιους και ικανούς να διαχειριστούν την ΝΕΑ Διοίκηση του Δήμου που θα προκύψει μετά τις εκλογές του Μαΐου.
Χθες Σάββατο 22 Φεβρουαρίου σε με συγκέντρωση στελεχών στην Νέα Μεσήμβρια, παραβρέθηκαν και συνεδρίασαν για τον προγραμματισμό της καθόδου στις Δημοτικές εκλογές και μεταξύ άλλων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση.
Την εισαγωγή και την κεντρική παρουσίαση την έκανε ο επικεφαλής του συνδυασμού και Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκηδόνος κ. Κυριακίδης Φώτης και ακολούθησαν:
·        Νικόπουλος Αναστάσιος (Δικηγόρος, τέως Βουλευτής)

Ανάλυση του Νόμου «Καλλικράτης», Θέματα διαφάνειας και λειτουργίας των θεσμών του Δήμου.
·        Στεργιάδης Απόστολος (Μηχανολόγος Μηχανικός)

Ανάλυση της υπάρχουσας κατάστασης των Τεχνικών ζητημάτων του Δήμου, προτάσεις για ανεύρεση πόρων, εξορθολογισμός του κόστους αποκομιδής σκουπιδιών, ενεργειακή αξιοποίηση αυτών και μείωση ενεργειακών δαπανών του Δήμου μας.
·        Μερτζιμέκης Χριστόδουλος (Χημικός Μηχανικός Ειδικός προγραμμάτων ΕΣΠΑ)

Εξεύρεση πόρων και ανάλυση των δυνατοτήτων χρηματοδότησης από προγράμματα ΕΣΠΑ από τους Δήμους.

Όλοι οι συμμετέχοντες τοποθετήθηκαν και πρότειναν λύσεις για την Τοπική Αυτοδιοίκηση σε μια πρωτοποριακή, καινοτόμα διαδικασία για τον Δήμο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου