Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Λογαριάζουν ...χωρίς τον ξενοδόχο!


Ωχ, μάλλον πέρασε μύγα τσε-τσε! Δεν εξηγείται αλλιώς η ξαφνική υπερδραστηριότητα των τελευταίων ημερών! Φωτογραφίες,  υπουργοί,  φθινοπωρινά σινεμά, εγκαίνια, δελτία τύπου, κορδέλες, μνημεία, ανθοδέσμες, συναυλίες, ανακούφιση των αδυνάτων, κάμερες... 

Μετά από χρόνια απραξίας, αφού όλα έγιναν γης μαδιάμ, και λίγους μήνες πριν τις εκλογές "όλα αλλάζουν"! Πάντα "όλα αλλάζουν" λίγο πριν τις εκλογές. Ξαφνικά επιστρέφουν τα μεγάλα χαμόγελα, η βιασύνη, οι δηλώσεις, τα πολλά λόγια και ό,τι άλλο σκεφτούν οι imagemakers για να αναστηλώσουν την εικόνα.
 
 Είναι κρίμα γιατί κάποιοι ακόμα και τώρα, μετά το χαλασμό των τελευταίων ετών,  με την κοινωνία στα κάγκελα, θεωρούν ότι έχουν τους πολίτες στο τσεπάκι τους! 

Όμως λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Μάλλον ξεχνούν ότι και οι πολίτες αλλάζουν και τώρα πια δεν ξεχνούν και είναι δύσκολο να εμπιστευθούν άτομα των οποίων τα λόγια δεν συμβαδίζουν με τα έργα τους, άτομα που τους πλήγωσαν και τους αγνόησαν!  Και είναι ακόμα πιο σίγουρο ότι δεν θα εμπιστευθούν "παλαιοκομματικές λογικές"  και άτομα τα οποία απλά αλλάζουν αμφίεση και "χαμόγελο".
 Έτσι απλά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου