Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Μπέσα με μούτσο: Ο Ιούδας φιλάει πάντα υπέροχα



Καλό φθινόπωρο!

Φαίνεται πως τούτο το καλοκαίρι κάποιοι δεν ξεκουράστηκαν καθόλου. Όχι γιατί τάχα εργάζονταν για το καλό μας, αλλά γιατί τους έχουν ζώσει τα φίδια των επερχόμενων εκλογών.

H (καινούργια) ‘παρέα των λύκων’ κάνει ήδη προθέρμανση. Τα παζάρια και οι ίντριγκες είναι καθημερινά και οι συμφωνίες βαστούν όσο τα παιχνίδια των πανηγυριών. Εντύπωση προκαλεί βεβαίως η προθυμία τόσων πολλών να πιαστούν στη φάκα - είτε από αφέλεια ή από βουλιμία για το τυράκι της εξουσίας. Κι έτσι, ενώ οι υποσχέσεις και τα ονόματα δίνουν και παίρνουν, όλα τα παζάρια που γίνονται είναι χωρίς μπέσα. Και πώς να υπάρξει μπέσα με τέτοιους τύπους;

‘Μπέσα με μούτσο’ λοιπόν! Besa  me mucho, που στα ισπανικά θα πει: ‘φίλα με πολύ’ (πριν με προδώσεις).  Άλλωστε, ο Ιούδας φιλάει πάντα υπέροχα!


Σχολιαστής

4 σχόλια:

  1. ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΞΕΣΗΚΩΘΗΤΕ. Ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΦΕΛΕΙΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ. ΤΩΡΑ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΚΤΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.... ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΕΥΚΟΛΑ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο μπικος ειναι σβησμενος απο τον χαρτη της πολιτικης. λεει συνεχως οτι δεν θα ξανακατεβει και μετα θα μας παρουσιαστει σαν μεσιας που ερχεται να σωσει τον κοσμο. τα ψεματα των μπικων τα μαθαμε και τελειωσαν. ταζει σε ολους τους επικεφαλεις, νυν, τεως και πρωην οτι θα τους στηριξει και μετα θα καταληξιε στον φιλο του τον αραμπατζη που εχουν ΤΟΣΑ κοινα οι δυο τους. οσο και να το παιζει σωσιας, φωστηρας, μεντορας και σοφος και οτι ευτυχως που ηρθε αυτος για να λυσει ολα τα προβληματα...δεν ειναι τιποτα παρα ενας ανρθωπος που εβαζε σε ολους τρικλοποδιες για να φανουν οτι ολα εγιναν επι των ημερων του. μπικο παρατα τα οσο ειναι νωρις γιατι η στραπατσαδα που θα φας θα κυνηγαει και τα παιδια σου, αν και τα εχεις τακτοποιημενα ηδη και δεν θα χρειαστει να παιδευτουν πολυ!!!!!ξερεις εσυ..

    ΔΗΜΟΤΗΣ ΞΗΡΟΧΩΡΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. MA OXI AS MIN TA PARATHSEI...AS MEINEI... THA KALOPERASEI STHN 8HTEIA TOU... ALLWSTE TO EXEI AXTI.. KAI AS MHN KSEXNAME... EINAI O KALYTEROS DHMARXOS OLWN TWN EPOXWN...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το μεγαλύτερο πρόβλημα του μπικου ειναι ο εαυτός του

    ΑπάντησηΔιαγραφή