Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012


Συνέντευξη για όλους και για όλα


Παρακολουθήσαμε και χθες την συζήτηση που έγινε στην XALKHDONA THESS TV με καλεσμένους δύο συμβούλους της  αντιπολίτευσης , τον Ανδρέα Οκλαλιώτη και τον Παναγιώτη Τσανή, ήταν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους δυο παρουσιαστές να κάνουν στους καλεσμένους τους εύστοχες ερωτήσεις και να πιέζουν για να πάρουν όλες τις απαντήσεις σε αυτές.

 Στην συνέντευξη αυτή έγινε και επίσημα γνωστό κάτι που λίγο πολύ ήξεραν όσοι ασχολούνται με όσα γίνονται στον Δήμο Χαλκηδόνος, δηλαδή ότι ο Παναγιώτης  Τσανης  έχει αποχωρήσει από την παράταξη του Μαυρουδή  Μιντσιουδη και πλέον κινείτε αυτόνομα μέσα στο δημοτικό συμβούλιο.

Ο Παναγιώτης Τσανης επέμενε σε αυτό που είπε και στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ,και είπε ότι εξακολουθεί να ζητά απαντήσεις τόσο από τον Παναγιώτη Δαϊκουδη όσο και από τον Γιάννη Μπίκο , δηλαδή τι ακριβώς  εννοούσε ο Αντιδήμαρχος πριν ένα χρόνο όταν έλεγε ότι μαζεύει στοιχεία για τον Δήμαρχο που όταν τα παρουσιάσει στο Δημοτικό Συμβούλιο το μόνο που θα έμενε στον Δήμαρχο θα ήταν να παραιτηθεί.

Ζήτησαν και οι δυο να δοθεί προτεραιότητα από τον δήμο στον παράγοντα άνθρωπο και κατηγόρησαν την δημοτική αρχή που αποχωρεί ότι έκανα πολύ λίγα για τα χωριά του δήμου σε σχέση με όσα είχε υποσχεθεί προεκλογικά.

Παρότι και οι δύο στην αντιπολίτευση είπαν αρκετά σωστά πράγματα που θα μπορούσε ή νέα δημοτική αρχή αν θέλει να είναι όλοι μαζί να τα αξιοποιήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου