Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012


Αλλαγή σελίδας στο Δήμο Χαλκηδόνος

               


Ο Γενικός Γραμματέας της αποκεντρωμένης περιφέρειας Μακεδονίας – Θράκης  Αθανάσιος Καρούντζος  έκανε δεκτή την παραίτηση του ως σήμερα Δημάρχου του Δήμου Χαλκηδόνος Παναγιώτη Δαϊκούδη, από την θέση του Δημάρχου για προσωπικούς λόγους όπως αναφέρει στην επιστολή παραίτησης του, και έτσι άνοιξε η διαδικασία εκλογής νέου Δημάρχου από την πλειοψηφούσα παράταξη του Δήμου.

Νέος Δήμαρχος αναμένετε να εκλέγει από την πλειοψηφία των  συμβούλων της δημοτικής παράταξης Ανεξάρτητη Ισχυρή Ένωση, ο μέχρι σήμερα αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Γιάννης  Μπίκος,  έτσι τηρείτε η προεκλογική συμφωνία μεταξύ του απερχόμενου και του επερχόμενου Δημάρχου.

Εντός των ημερών ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός  σύμβουλος από την παράταξη που διοικεί τον Δήμο, και ο οποίος  είναι ο Γιάννης Μπίκος, αναμένετε να καλέσει όλους τους συμβούλους της πλειοψηφίας σε ειδική συνεδρίαση με μοναδικό θέμα την εκλογή νέου Δημάρχου.

Στον νέο Δήμαρχο Γιάννη Μπίκο ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει για το καλό του Δήμου και των Δημοτών.

Θα είμαστε δίπλα του σε κάθε του προσπάθεια που σκοπό έχει την ανάπτυξη του Δήμου μας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών ,αλλά και απέναντι του για πράξεις του που δεν  θα είναι προς το συμφέρον  του Δήμου.


Εδώ η απόφαση του Γ.Γ. περιφέρειας.


http://et.diavgeia.gov.gr/f/admt/ada/Β4ΣΘΟΡ1Υ-03Β








2 σχόλια:

  1. καλη επιτυχια στον Γιάννη Μπίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δίπλα του; τρελλός είσαι; μόνο πίσω του. Όποιος στέκεται δίπλα και κυρίως μπροστά σε Μπίκο κινδυνεύει λέμε,μόλις βρεθεί κοντά σε ποτάμι, γκρεμό ή άλλα επικίνδυνα μέρη, ξεχνιέται και σπρώχνει...πρόσεχε lindescrivibile

    ΑπάντησηΔιαγραφή