Δευτέρα 23 Απριλίου 2012


ΕΝΕΡΓΟΙ   ΠΟΛΙΤΕΣ   ΔΗΜΟΥ  ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΕΣΗ  ΤΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΤΗΣ TOSOH HELLAS ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

Πρωτομαγιά στον Αξιό, στο στολίδι που μας χάρισε η φύση.
Ο αγώνας μας ενάντια στη ρίψη των αποβλήτων δεν έχει μόνο αγωνιστικές κινητοποιήσεις και δεν εξαντλείται σε κλεισίματα δρόμων. Βασική προϋπόθεση για να πετύχουμε το στόχο μας είναι να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας γιατί ο δρόμος προβλέπεται να είναι μακρύς. Σκεφτήκαμε λοιπόν ότι μια καλή ευκαιρία γι’ αυτό, είναι να κάνουμε όλοι μαζί Πρωτομαγιά δίπλα στον Αξιό ποταμό και να ψυχαγωγηθούμε τη μέρα αυτή σε ένα ειδυλλιακό τοπίο μέσα στη μαγεία της φύσης. Σας καλούμε λοιπόν όλους και όλες να περάσουμε την Πρωτομαγιά στον πανέμορφο εκείνο τόπο που κάποιοι ασυνείδητοι θέλουν να τον μετατρέψουν σε χωματερή βιομηχανικών αποβλήτων.
Πραγματικά αξίζει τον κόπο γιατί το τοπίο είναι απερίγραπτο όπως θα διαπιστώσετε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν. Η πρόσβαση είναι εύκολη : μπαίνετε από το ανάχωμα της Γέφυρας με κατεύθυνση προς το φράγμα του Αξιού. Πεντακόσια μέτρα πριν το φράγμα στρίβετε αριστερά σε μια κατηφοριά και φτάσατε σε ένα χώρο μαγευτικό, γεμάτο πλατάνια, ιδανικό για οικογένειες και παιδιά. Για το ενδεχόμενο που κάποιος δυσκολευτεί να το βρει, ας πάρει στο 6936 108 140.
Κάντε λοιπόν την ετοιμασία σας, πάρτε τη ψησταριά σας, κανένα  τραπέζι και καμιά καρέκλα, την καλή σας διάθεση και ελάτε την Τρίτη 1η Μαΐου εκεί. Σας περιμένουμε…

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου