Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

ΕΛΛΕΙΨΗ ΙΚΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ
Η΄
ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ;



Μετά από υπόγειες διεργασίες και συμφωνίες της παράταξης που ηγείτο ο Δήμαρχος του Δήμου Χαλκηδόνος, που ενδεχομένως να «έχασε» και τον ύπνο του κάποια βράδια, μπροστά στην ιδέα να μην αδικήσει κανέναν από την δημοτική του ομάδα, «πέτυχε» να κρατήσει τους ίδιους «πετυχημένους» αντιδημάρχους και πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου για το υπόλοιπο της θητείας τους, μέχρι αποχωρήσουν για το σπίτι τους όλοι μαζί και να απαλλάξουν τον Δήμο από την επιζήμια παρουσία τους.

Πλήρης δικαίωση λοιπόν των όσων ακούγονταν όλο αυτόν τον καιρό που λένε και ξαναλένε ότι αυτή η δημοτική ομάδα υπολείπετε σε ικανότητες, αδυνατεί να δώσει αναπτυξιακή προοπτική δεν εμπνέει, ούτε δίνει όραμα στους πολίτες που μέσω οικονομικής κρίσης ΔΕΝ έχουν σύμμαχο την δημοτική αρχή.

Μια δημοτική αρχή χωρίς τόλμη, σχεδιασμό και αγάπη για τον ενιαίο Δήμο Χαλκηδόνος αλλά και με απολιτίκ αντιλήψεις διοίκησης, που αφήνουν τον Δήμο στον «αυτόματο πιλότο» και τους πολίτες στην τύχη τους.

Έψαχνε να βρει άλλους αντιδημάρχους  ο «άρχων των πολιτικών δακτυλιδιών» και δεν έβρισκε ; Και αναρωτιέται κανείς. Όταν μιλούσε προεκλογικά στους δημότες του Δήμου Χαλκηδόνος για πετυχημένους και ικανούς συνεργάτες εννοούσε μόνο τους επτά «εκλεκτούς» του για τις θέσεις ;

Όταν έλεγε στο εκλογικό σώμα ότι όλοι οι υποψήφιοι του είναι διαλεγμένοι «ένας προς ένα κι εγγυώνται το καλύτερο αύριο του Δήμου μας» πάλι εννοούσε μόνο τους επτά «εκλεκτούς» του για τις θέσεις ;

Ας πάρουν λοιπόν δυνατούς κουβάδες όλοι οι άλλοι «συνεργάτες» του Δημάρχου (Δελλής-Ξενίδης-Κατσώρας και οι άλλοι) να κουβαλάνε «νερό στο μύλο» της παράταξης που ηγείται ο κ. Τσουκνιδάς  αφού εδώ και  2,5 χρόνια είναι μόνο θεατής, την ώρα που άλλοι Δήμοι κάνουν ΜΟΝΟ ΕΡΓΑ.

Ίσως ο κ. Δήμαρχος να φοβάται το νέο εκλογικό νόμο, οπότε από τώρα δίνει το στίγμα σε ποιους ελπίζει να μείνει «πολιτικά ζωντανός»
Ας ελπίζει όπου θέλει όμως. Εμείς για ένα πράγμα είμαστε σίγουροι πλέον, ότι ακόμη και αν δεν αλλάξει ο εκλογικός νόμος, η αλαζονική, αντιδημοκρατική και κοινωνικά ανάλγητη διοίκηση του κ. Τσουκνιδά θα μετατραπεί στις εκλογές του 2019 σε «Απόδραση με απόγνωση»…….


ΤΕΩΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ