Κυριακή 5 Μαρτίου 2017




Κουιζ

Τι του λείπει …τι του λείπει… και γιατί ;




Δημοσιεύουμε παρακάτω το ίδιο τμήμα από τα 2 δελτία τύπου που εκδόθηκαν για την επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού περιβάλλοντος και ενέργειας Σωκράτη Φάμελλου στον Δήμο μας.
Το ένα δελτίο είναι αυτό που έβγαλε το γραφείο τύπου του Δήμου Χαλκηδόνος, και το άλλο δελτίο είναι αυτό που έβγαλε το υπουργείο.

Το Κουιζ αναφέρετε στο τι λείπει από το ένα δελτίο τύπου που όμως περιλαμβάνετε στο άλλο και γιατί.

Η απάντηση σε νεότερη ανάρτηση μας

Εδώ το τμήμα από το Δελτίο τύπου του Δήμου Χαλκηδόνος



Η συζήτηση έκλεισε με το θέμα της επέκτασης φυσικού αερίου στο Δήμο μας παρόντων των κ. Μπούρα, Πρόεδρο του ΔΣ της ΕΔΣ ΘΕΣΣ, κ. Μπακούρα Γενικό Διευθυντή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, καθώς επίσης εκπροσώπων των εταιρειών ΜΕΒΓΑΛ, ΒΙΤΟΜ, ΜΕΛ, ΒΙΠΑ Θεσσαλονίκης και ΒΙΠΑ Κουφαλίων.



Και εδώ το Δελτίο τύπου του υπουργείου. 


Στο πλαίσιο προγραμματισμένων επισκέψεων που πραγματοποιεί  στη Θεσσαλονίκη, ο Αν. ΥΠΕΝ, Σωκράτης Φάμελλος, συμμετείχε εχθές σε συνάντηση στο Δήμο Χαλκηδόνας, όπου συζητήθηκε η επέκταση του Δικτύου Φυσικού Αερίου, καθώς και η σύνδεση και παροχή φυσικού αερίου στις επαγγελματικές και βιομηχανικές λειτουργίες της περιοχής.
Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Δήμαρχος Χαλκηδόνας κ. Ι.Τσουκνιδάς και ο Αντιδήμαρχος κ. Μ. Μηντσιούδης, ο Πρόεδρος της ΕΔΑ Θεσσαλονίκης κ. Β.Μπούρας και ο Γενικός διευθυντής κ. Λ.Μπακούρας, εκπρόσωποι των ΒΙΠΑ Κουφαλίων, και  Θεσσαλονίκης (Γέφυρα) καθώς και των επιχειρήσεων ΜΕΛ, ΜΕΒΓΑΛ, ΒΙΤΟΜ και EDIL.

Δεν υπάρχουν σχόλια: