Σάββατο 24 Μαΐου 2014


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ¨ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ στο Δήμο Χαλκηδόνος¨
ΚΟΥΦΑΛΙΑ, 23 ΜΑΪΟΥ 2014-05-23
Σε απάντηση του Δελτίου Τύπου του συνδυασμού του οποίου ηγείται ο κος Αραμπατζής και προς ενημέρωση των συνδημοτών μας, δηλώνουμε τα εξής:
Πρώτον, ο συνδυασμός μας σε αντίθεση με τον συνδυασμό του κου Αραμπατζή δεν λειτούργησε ΠΟΤΕ με ‘εθιμικώς ισχύοντες κανόνες’ αλλά μόνον σεβόμενος τους ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ του ΚΡΑΤΟΥΣ.
Δεύτερον, για την αποκατάσταση της αλήθειας τονίζουμε πως έχουμε κάνει αίτηση για την προεκλογική μας ομιλία στο Αστυνομικό Τμήμα Κουφαλίων από την Δευτέρα 19 Μαϊου. Όπως μας ενημέρωσαν αίτηση είχε κάνει και ο κος Αραμπατζής, ταυτόχρονα όμως είχε κάνει αίτηση για ομιλία στον Αγ. Αθανάσιο. Σε τηλεφωνική επικοινωνία των δύο υποψήφιων Δημάρχων προκειμένου να διευθετηθεί πολιτισμένα το θέμα ο κος Αραμπατζής είχε ξεκαθαρίσει πως η κεντρική του ομιλία θα γίνει στον Αγ. Αθανάσιο. Παρ’ όλα αυτά, τηρώντας πιστά τις οδηγίες που του παρείχαν οι εκ Κουφαλίων προερχόμενοι σύμβουλοι του, δεν απέσυρε την αίτηση του από το Α.Τ. Κουφαλίων προκειμένου να παρεμποδίσει την πραγματοποίηση της δικής μας προεκλογικής ομιλίας  και να ΔΙΑΣΑΛΕΥΣΕΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΙ.
Ερωτάμε τους συνδημότες μας.
Είναι δυνατόν ο κος Αραμπατζής να μιλήσει ταυτόχρονα τόσο στα Κουφάλια όσο και στον Άγιο Αθανάσιο;
Είναι  αυτή συμπεριφορά από άνθρωπο που θέλει να ενώσει τοπικές κοινωνίες;
Εμείς οι άνθρωποι του συνδυασμού ¨Αλληλεγγύη Ενότητα Συνεργασία¨ ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΜΑΣΤΕ από τέτοιου είδους συμπεριφορές.
Η κεντρική προεκλογική ομιλία θα γίνει μπροστά στο σπίτι μας, στο εκλογικό μας κέντρο στον Πεζόδρομο, στα Κουφάλια.
Καλούμε λοιπόν ΟΛΟΥΣ τους συνδημότες μας να παρευρεθούν, ακόμη και τον κο Αραμπατζή, για να δουν ποιοι είναι πραγματικά αυτοί που θέλουν να ενώσουν τις τοπικές κοινωνίες του Δήμου μας, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΥΣ.

Από το Γραφείο Τύπου

6 σχόλια:

  1. Καλούμε λοιπόν ΟΛΟΥΣ τους συνδημότες μας να παρευρεθούν, ακόμη και τον κο Αραμπατζή, για να δουν ποιοι είναι πραγματικά αυτοί που θέλουν να ενώσουν τις τοπικές κοινωνίες του Δήμου μας, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΥΣ.

    Στο δελτιο τυπου καλα τα λες Γιαννη Τσουκνιδα αλλα χθες βραδυ στην ομιλια σου στα Κουφαλια απο τα μεγαφωνα φωναζανε οτι < Τα Κουφαλια ψηφιζουν για τα Κουφαλια και τα Κουφαλια ψηφιζουν μονο Κουφαλιωτη> Επειδη μαλον ειμεις απο τα αλλα χωρια δεν σου κανουμε και δεν θελεις τις ψηφους μας μεινε μονο με τις ψηφους απο τα Κουφαλια και ασε εμας να δουμε τι θα κανουμε, Με αυτα που φωναζανε χθες απο τα μεγαφωνα φανηκε καθαρα πως θα λειτουρσησεις αν τυχον εκλεγεις Δήμαρχος , θα λειτουργησεις μονο για τα Κουφαλια και τους Κουφαλιωτες.
    Ετσι αυριο το βραδυ οταν βλεπεις πως ψηφισαμε εμεις απο τα αλλα χωρια του Δήμου θα καταλαβεις οτι την δυναμη την εχουμε εμεις και οχι τα Κουφαλια. Καληνυχτα Γιάννη Τσουκνιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατηγορούσε ευθέως τους συνυποψήφιούς του χθες από το βήμα. Ντροπή. Χωρίστηκε ο δήμος στη μέση. Δεν μας αξίζουν τέτοιοι υποψήφιοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΟΛΙΣ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΤΑΣΗ. ΟΣΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΜΑΣ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΎΟΥΝ Ο,ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ. ΟΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ, ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΣΠΑΣΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί η αποτύπωση της αλήθειας να είναι κατηγόρια ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ Κ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΒΑΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ?ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ Η ΟΜΙΛΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΙΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΥΣ. ΠΑΡΟΛ'ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ. ΑΚΟΜΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο κος ΤΣΟΥΚΝΙΔΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΔΗΛΟ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΝ ΕΝΤΙΜΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ, ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ...

      Διαγραφή
    2. Η αλήθεια είναι ότι σε κανένα σημείο του λόγου του κ. Τσουκνιδά δεν αναφέρθηκαν ανακρίβειες. Ό,τι ειπώθηκε στην ομιλία, που ως 'απλός' δημότης παρακολούθησα, ήταν βασισμένο σε αληθινά γεγονότα και πράξεις που έλαβαν χώρα στο πρόσφατο παρελθόν και τα οποία έγιναν γνωστά και σε πλήθος κόσμου εκτός του κ. Τσουκνιδά.

      Υ.Γ Όσον αφορά την χρήση της ελληνικής γλώσσας, αν αναφέρεστε στο σχόλιο "25 Μαϊου 8:54" θα απαντήσω πως το 'καταρρίπτει' και το 'παρ 'όλα αυτά' γράφονται όπως ακριβώς τα έγραψα εγώ και όχι όπως εσείς κ. ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ !

      Καλό σας απόγευμα !

      Διαγραφή