Σάββατο, 3 Μαΐου 2014

 Με το πρόγραμμα τι γίνεται ;


Η προεκλογική περίοδος κορυφώνεται! Οι υποψήφιοι έχουν βγει στους δρόμους και στις γειτονιές, συν γυναιξί και τέκνοις, για να ενημερώσουν και να κερδίσουν ψηφοφόρους.  Δυστυχώς ακόμα και τώρα  δεν έχουν ενημερώσει για το πρόγραμμα τους.

Μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί πλήρες πρόγραμμα από κανεναν συνδυασμό και κάποιες επιμέρους θέσεις για ειδικά θέματα! Βέβαια, δεν μπορεί να θεωρηθούν πρόγραμμα οι τηλεγραφικές σκέψεις με τη μορφή "βαρυσήμαντου" ανακοινωθέντος που πέφτουν κατά ριπάς στο διαδίκτυο! Ούτε βέβαια μπορεί να θεωρηθεί πρόγραμμα, η απλούστευση που κυκλοφορεί και λέει "θα βρούμε εργασία στους άνεργους" χωρίς να απαντάει αναλυτικά με ποιο τρόπο!  
Ένα πρόγραμμα για να  "σέβεται τον εαυτό του" αρκεί να συμπεριλαμβάνει λύσεις με βάση ένα ρεαλιστικό πλάνο, το οποίο να απαντά, όχι μόνο στο τι πρέπει να γίνει, αλλά και στο ποια είναι η βέλτιστη μέθοδος υλοποίησης,  χρονοδιάγραμμα και προϋπολογισμό. Κυρίως βέβαια πρέπει να έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες των δημοτών και με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και ο Δημότης!
Μετά τις υπερβολές της προηγούμενης προεκλογικής περιόδου, για έργα που έμειναν στα χαρτιά και στις μακέτες , αυτή τη φορά επικρατεί απόλυτη σιγή... Ροκάνισμα χρόνου λέγεται στο ποδόσφαιρο!

ΥΓ.  Δύο εβδομάδες και κάτι πριν τις εκλογές: οι συνδυασμοί και οι υποψήφιοι σκέπτονται να ενημερώσουν για τις προθέσεις τους και τις προτάσεις τους; Σκέπτονται να παρουσιάσουν κάποιο σχέδιο, πρόγραμμα, για την επόμενη μέρα; Σκέπτονται να ενημερώσουν για τις θέσεις τους, για την Παιδεία, τον Αθλητισμό, τον Πολιτισμό, την Νεολαία, το Περιβάλλον, την Ποιότητα ζωής, την Κοινωνική πολιτική;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου