Πέμπτη 8 Μαΐου 2014


ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ – ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΕΣ.
Γεννήθηκα και κατοικώ στη Δ.Κ. Βαθυλάκου της Δ.Ε. Αγίου Αθανασίου με την γυναίκα μου Ανθή και τα δυο παιδιά μας  Δημήτρη και Στέλλα. Είμαι και εγώ ένα κομμάτι από εσάς, απλός δημότης, άνεργος, παλεύοντας μέσα στη λαίλαπα της οικονομικής εξαθλίωσης να επιβιώσω εγώ και η οικογένεια μου. Προτεραιότητά μας οι σπουδές των παιδιών μας μετά κόπων  και βασάνων. Η ανησυχία και αγανάκτηση της οικονομικής εξαθλίωσης,  ο εθελοντισμός μου και οι περιβαλλοντικές ευαισθησίες μου, που είναι γνωστές εδώ στη τοπική κοινωνία, ήταν η αφορμή για την συμμετοχή  μου στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου. Γιατί επέλεξα την ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ; Διότι είναι η μόνη πραγματική παράταξη που εξαρτάται  μόνο από τον λαό, όπως  και τα καθημερινά προβλήματα του, έχοντας  μόνη λαϊκή φιλοσοφία να  αγκαλιάζει τον κάθε δημότη που αγωνίζεται για όλους, μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες. Κατέθεσα τις προτάσεις μου στον επικεφαλή υποψήφιο δήμαρχο κ.Μωυσίδη Σάββα, ο οποίος μελετώντας τες με προσοχή και αφού έλαβε γνώση για την άμεση ανάγκη και χρησιμότητα που θα έχουν για το δήμο Χαλκηδόνος, παράλληλα  παρατηρώντας την ανησυχία και αγανάκτηση μου, σεβόμενος το πρόσωπο ενός απλού οικογενειάρχη δημότη του δήμου Χαλκηδόνος, δεσμεύτηκε να τις θέσει σε άμεση προτεραιότητα υλοποίησης. Και ενώ δεν είχα  κομματική ταυτότητα αυτός αποφάσισε να με ένταξη στη παράταξη για να συνεισφέρω και εγώ στη πραγματοποίηση των στόχων μας για ανάπτυξη.
Προτάσεις για  μόνιμες θέσεις εργασίας,  για  αγροτική ανάπτυξη,  για  προστασία  ζωής και περιουσίας, για την υγεία των δημοτών,  για την προστασία του περιβάλλοντος, για δήμο  καινοτόμο, πράσινο, αειφόρο, ζηλευτό στη ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης, δημιουργώντας   ένα αξιοπρεπές  ΕΥ-ΖΗΝ στο δημότη. Οραματισμός  χωρίς να περιέχει  καθόλου προσωπικές φιλοδοξίες και άλλες πολιτικές σκοπιμότητες. Φιλοδοξία  μου  είναι μια, να σας κοιτάζω τα επόμενα  χρόνια κατάματα και να καμαρώνουμε όλοι μαζί για τα έργα που δημιουργήσαμε.
Όλοι μαζί να κάνουμε πράξη την υλοποίηση των προτάσεων ανάπτυξης, εσείς με την δύναμη της ψήφου σας στηρίζοντας έμενα και Λαϊκή Συσπείρωση και εγώ να αναλάβω απέναντι σας ειλικρινά την δέσμευση  ευθύνης αντιπροσώπευση σας για να αγωνιστώ. Ζητώ την στήριξη σας.
Οι δύσκολοι καιροί δεν επιτρέπουν  να χαρίζουμε την ψήφο μας σε κανέναν καιροσκόπο υποψήφιο.
Η ψήφος είναι η δύναμη μας εάν θέλουμε ένα καλύτερο  μέλλον για τα παιδιά μας.
Η ψήφος μας είναι η δύναμη μας και θα πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα στη κεντρική εξουσία ότι η κάθε τοπική κοινωνία είναι μια ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, διαμηνύοντας στη κάθε κεντρική εξουσία ότι επιβάλλεται να ενισχύει την τοπική αυτοδιοίκηση, για την κάλυψη όλων των αναγκών του δημότη,   υγεία, παιδεία, αθλητισμός, μετακίνηση, κ.α.  ζώντας αξιοπρεπές και όχι ως ζητιάνος.

<<Όταν για την αδυναμία μας μας περιγελούν, δεν πρέπει πια  να χάνουμε καιρό. Πρέπει έτσι να το φροντίσουμε  όλοι οι αδύναμοι να βαδίσουμε μαζί.
Και τότε κανείς πια δεν θα τολμά να μας περιγελάσει>> Μπ.Μπρεχτ.

Είμαι κοντά στο κάθε δημότη για λεπτομερή ενημέρωση για τις προτάσεις που έθεσα.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6938 782255.

Ευσταθιάδης Αντώνιος του Δημητρίου.
Κάτοικος Δ.Κ.Βαθυλάκου- Δ. Ενότητα Αγίου Αθανασίου.
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Χαλκηδόνος  ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ.

Υποψήφιος   Δήμαρχος  Μωυσίδης  Σάββας.

Οι  προτάσεις μου…

ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ - ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ – ΑΝΕΡΓΙΑ.
Δημιουργία  υποδομών ανάπτυξης για προοπτικές μόνιμης απασχόλησης προσωπικού, από άνεργους δημότες του Δ. Χαλκηδόνος, Τα κονδύλια στήριξης και λειτουργικότητας είναι εφικτό να υποστηριχτούν από το ευρωπαϊκό κοινωνικό ταμείο, είτε από ιδίους πόρους, είτε από ΕΣΠΑ, κρατικό προϋπολογισμό, ευρωπαϊκά προγράμματα.
Φυσικά το τμήμα δημιουργίας υποδομών απασχόλησης που θα συγκροτηθεί θα στελεχωθεί από επιστήμονες κατά προτεραιότητα απόφοιτους άνεργους από το δήμο Χαλκηδόνος, ειδικοτήτων όπως οικονομικών επιστημών, διοίκηση επιχειρήσεων, όπως και μηχανικοί.

ΥΠΟΔΟΜΕΣ  ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ - ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ.

1)ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ  ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΩΝ ΑΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.
Δημιουργία υποδομών βιολογικού καθαρισμού ανά δημοτική κοινότητα, κατά προτεραιότητα  δημοτικές κοινότητες μειονεκτικές και μη αρδεύσιμες,  ώστε το παραγόμενο  νερό μέρος της επεξεργασίας του βιολογικού καθαρισμού, να οδεύει προς άρδευση, αξιοποιώντας το,  έναντι ενός συμβολικού ανταποδοτικού τέλους χρήσης, από τον ενδιαφερόμενο αγρότη, εδώ δημιουργούμε θέσεις εργασίας για την λειτουργία της κάθε βιολογικής μονάδας.
Παράλληλα όμως με την δημιουργία αρδευτικού δικτύου ενισχύουμε και κάνουμε ανταγωνιστική την αγροτική ανάπτυξη, χαμηλώνοντας το κόστος άρδευσης, είτε κατά κύριο επάγγελμα, είτε ως συμπληρωματικό εισόδημα.

2)ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ.
Εδώ η λειτουργία της ανακύκλωσης βασίζεται πρώτα στην ευαισθητοποίηση και παρότρυνση, όλων των δημοτών να κάνουν ανακύκλωση.
Δεύτερο η περισυλλογή  και μεταφορά στο κέντρο ανακύκλωσης.
Τρίτο η διαλογή  στο κέντρο ανακύκλωσης.
Τέταρτον η διάθεση και προώθηση προς αξιοποίηση των ανακυκλωμένων προϊόντων, προς τις εθνικές και διεθνείς αγορές.
Άρα εδώ μιλάμε για ένα πρότυπο  δημοτικό κέντρο ανακύκλωσης σε κεντρικό σημείο του δήμου Χαλκηδόνος.  Δημιουργώντας   έσοδα στο ταμείο του δήμου.

5)ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.

Δημιουργώντας  μια υποδομή απασχόλησης που πρωταρχικό ρόλο και σκοπό, θα έχει την πρόληψη της κάθε κακόβουλης ενέργειας, κατά δημοτικής ή ιδιωτικής περιουσίας.
Ένα σχέδιο το οποίο θα επιφέρει μεγάλη μείωση στο τομέα της παραβατικότητας των κλοπών και διαρρήξεων.
Αλλά παράλληλα και στη καταπολέμηση της ανεργίας  σε ανέργους δημότες του δήμου Χαλκηδόνος.
Γιατί ο κάθε δημότης μας αξίζει μέσα στη καθημερινή βιοπάλη του και οικονομική δυσκολία του αξιοπρεπές συνθήκες επιβίωσης,  όχι φόβο-φόβο και ανασφάλεια.
Έτσι ώστε το αίσθημα ασφάλειας των δημοτών μας να είναι σε ψηλά επίπεδα, όπως και η δημιουργία ενός ασφαλούς φιλόξενου δήμου.

Ευσταθιάδης Αντώνης.
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Χαλκηδόνος.
ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΩΥΣΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου