Παρασκευή 16 Μαΐου 2014



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Χθες Πέμπτη 15 Μαΐου 2014 έλαβε χώρα στα Κουφάλια, η δεύτερη κεντρική ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Χαλκηδόνος, Γιάννη Τσουκνιδά. Σε ένα γνώριμο κοινό ο υποψήφιος Δημάρχος με εμφανή τη συγκινησιακή του φόρτιση απηύθυνε κάλεσμα σε όλους να συστρατευτούν στο δίκαιο αγώνα του.
Η παρουσία των δημοτών επιβεβαίωσαν τη δυναμική και την προοπτική  του συνδυασμού ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΕΝΟΤΗΤΑ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, καθώς το μήνυμα νίκης ήταν ηχηρό.
Σε μια ενθουσιώδη σε πάθος και συμμετοχή ομιλία, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Τσουκνιδάς τόνισε πως θα σταθεί δίπλα και όχι απέναντι, σε κάθε πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει ο ενιαίος Δήμος Χαλκηδόνος, σε κάθε ζήτημα που θα υπάρξει σε κάθε γωνιά της κάθε δημοτικής ή τοπικής κοινότητας, χωρίς διακρίσεις ή τοπικιστικές μικροπρέπειες.
Από το βήμα, ο κ. Τσουκνιδάς αναφέρθηκε στους μάχιμους αγώνες των προγόνων μας, οι οποίοι οφείλουν να αναγνωρισθούν και να συνεχιστούν από άξιους ανθρώπους με όραμα, οργάνωση, παιδεία και πυγμή. Τιμώντας τους και διεκδικώντας έτσι, ένα καλύτερο αύριο σε τοπικό επίπεδο ειδικότερα, αλλά και κατ’επέκταση σε εθνικό επίπεδο, δημιουργώντας έναν δήμο υπόδειγμα. Ακόμη αναφέρθηκε σε έργα υποδομής που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της οκτάχρονης θητείας του ως δήμαρχος του πρώην Δήμου Κουφαλίων και τόνισε πως αυτά θα αποτελέσουν το εφαλτήριο για τα να έργα ανάπτυξης που θα δώσουν πνοή στον ενιαίο καλλικρατικό Δήμο Χαλκηδόνος.  
Παράλληλα στηλίτευσε τη στάση της απερχόμενης δημοτικής αρχής καθώς και κάποιων φορέων που με διάφορα προεκλογικά τερτίπια προσπαθούν να επηρεάσουν τη ψήφο των συνδημοτών μας.  
Καθ’όλη τη διάρκεια της ομιλίας του, ο υποψήφιος Δήμαρχος απέπνεε δυναμική και σιγουριά, καλώντας όλους τους δημότες να ξεκινήσουν μαζί του μια δημιουργική ανατροπή στο Δήμο Χαλκηδόνος από τον Σεπτέμβριο του 2014 και για τα επόμενα πέντε χρόνια. Παράλληλα ανέπτυξε το πρόγραμμα που έχει εκπονήσει ο συνδυασμός για την επόμενη δημοτική περίοδο, τονίζοντας ότι δεν αποτελούν φρούδες υποσχέσεις, αλλά θεμέλια ανάπτυξης και εξέλιξης για τον Δήμο Χαλκηδόνος.
Σήμερα Παρασκευή 16 Μαΐου, ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΕΝΟΤΗΤΑ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ θα κλείσει την προεκλογική του εκστρατεία με την κεντρική του ομιλία που θα πραγματοποιηθεί στην Χαλκηδόνα.





2 σχόλια:

  1. Όλα τα μωρά στην πίστα. Βολεμένοι ΝεοΔημοκράτες - άρπαγες ΠΑΣΟΚοι αλλά και όψιμοι καιροσκόποι Συριζαίοι που δε βρήκαν αλλού στέγη, βαδίζουν χέρι χέρι στο δρόμο του Βολέματος. Πόσο πιο χαμηλά να πέσει ο δήμος μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στις δημοτικές εκλογες ψηφίζεις πρόσωπο και ικανά στελέχη... Οχι κόμματα! Υπαρχει ενα ανεξήγητο μενος που σας εχει κυριεύσει! Απο τωρα η "θολωσε" η εξουσία?!

      Διαγραφή