Πέμπτη 15 Μαΐου 2014



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την πρώτη του κεντρική ομιλία πραγματοποίησε στον Άγιο Αθανάσιο, χθες Τετάρτη 14 Μαΐου 2014, ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκηδόνος Γιάννης Τσουκνιδάς. Στην ομιλία αυτή ο κ. Τσουκνιδάς αναφέρθηκε εκτενώς στην προϊστορία του Δήμου Χαλκηδόνος, καθώς και στο σθένος και την μαχητικότητα που δείχνουν οι κάτοικοί του σε βάθος χρόνου
Από το βήμα ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Τσουκνιδάς, υπενθύμισε τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν σε εθνικό και τοπικό επίπεδο και τόνισε ότι η εύρεση και διεκδίκηση χρηματοδοτήσεων από ευρωπαϊκούς πόρους είναι και θα είναι ο βασικός μοχλός του για ανάπτυξη. Δήλωσε, επίσης, ότι οι πολιτικές και κοινωνικές συντεταγμένες που δημιούργησαν τον συνδυασμό ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΕΝΟΤΗΤΑ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ συγκλίνουν προς την νίκη, γιατί δεν αποκρύπτει κρυφές συμφωνίες, ούτε αποσκοπεί σε δελεασμούς ή εκφοβισμούς που μόνο στόχο έχουν την καθήλωση των δημοτών σε μια βαλτωμένη κατάσταση.
Καθ’όλη τη διάρκεια της ομιλίας του, ο υποψήφιος Δήμαρχος δέχθηκε θερμότατο χειροκρότημα από τον κόσμο που παραβρέθηκε εκεί το οποίο σε συνδυασμό με την εμπιστοσύνη των δημοτών που δείχνουν προς το πρόσωπό του, δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα που αποπνέει αισιοδοξία, δυναμική και ελπίδα. Τρία βασικά χαρακτηριστικά που θα συνδράμουν στην νίκη της 18ης και 25ης Μαΐου.



6 σχόλια:

  1. Βέβαια, κρύβει ΦΑΝΕΡΕΣ συμφωνίες. Καιροσκόποι, καραδεξιοί, ΠΑΣΟΚοι, Συριζαίοι όλοι μαζί, έτοιμοι να πέσουν με τα μούτρα στην κουτάλα, μοίρασαν ήδη τις καρέκλες. Κι ο άνθρωπος που κατέστρεψε τα Κουφάλια, ο αρχιερέας της διαπλοκής, ο άρχοντας της φιέστας και των πυροτεχνημάτων, ο υπαλληλάκος οσφυοκάμπτης, ζητάει ξανά την ψήφο των προβάτων. Μπεεεε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περιφρονούμε την ΑΝΩΝΥΜΙΑ σας!!!

      ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΕΝΟΤΗΤΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

      Διαγραφή
    2. Όπως θα σας περιφρονίσει και το σύνολο των ψηφοφόρων !!!

      Διαγραφή
  2. Σεβαστή η άποψή σου. Υποδηλώνει το οφθαλμοφανές. Όμως η σωστή κρίση δεν δημιουργεί εντυπώσεις, δεν σπέρνει ανακρίβειες, ούτε κατακερματίζει αξίες και προσπάθειες με μόνο στόχο την άτοπη προπαγάνδα εκμεταλλευόμενοι την ανωνυμία. Ο λαός θα αποφασίσει το μέλλον αυτού του δήμου και όλοι θα κληθούμε να την αποδεχτούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Υπαλληλάκος" του κομματικού συστήματος δεν είναι ;;;
      - ΔΕΝ είναι αυτός που επί 3 τετραετίες κατέβαινε στις εκλογές με την "ταμπέλα" της ΝΔ ?
      - ΔΕΝ είναι αυτός που την τρίτη τετραετία που ΔΕΝ εκλέγικε, τότε τον "βόλεψε" το κομματικό σύστημα "υπάλληλο" Διευθύνων Σύμβουλο στην ΕΛΒΙΖ?
      - ΔΕΝ είναι αυτός που ούτε καν Πανεπιστήμιο έβγαλε και το κομματικό κράτος διόρισε διευθυντή στα ΙΕΚ ?
      - ΔΕΝ είναι αυτός που τις προηγούμενες εκλογές αρνήθηκε να κατέβει υποψήφιος βλέποντας πως το κομματικό σύστημα κατεβάζει υποψήφιο ένα άλλο παιδί του Κομματικού σωλήνα βλ. Αραμπατζής.
      - ΔΕΝ είναι αυτός που βλέποντας να χάνει την ικανότητα να κατεβάσει συνδυασμό για τις εκλογές, συνδιαλέγεται με ύποπτες συνεργασίες με τον μέχρι πρότινος "κομματικό εχθρό" του, (ένα άλλο παιδί του κομματικού σωλήνα βλ. Μηντσιούδη), να περισώσουν την χαμένη τους αξιοπρέπεια ?
      ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ενός κομματικού κράτους που ΟΛΟΙ θέλουμε να ξεχάσουμε ...
      ΟΛΟΙ θέλουμε να αλλάξουμε !!!

      Διαγραφή
    2. ΝΔ (Τσουκνιδάς) - ΠΑΣΟΚ (Μηντσιουδης) μαζί για να μας σώσουν. Τι δεν καταλαβαίνετε;

      Διαγραφή