Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014


Σενάρια φαντασίας ή πραγματικότητας ;

Μετά την επίσημη δήλωση του Γιάννη Μπίκου ότι δεν θα είναι υποψήφιος για Δήμαρχος,

Κυκλοφορεί ότι …


 Έχει έρθει σε συμφωνία με τον Αριστείδη Αραμπατζή για την στήριξη του στην διεκδίκηση της Δημαρχίας όμως με κάποια ανταλλάγματα  

1ον
 Ο Αριστείδης Αραμπατζής στηρίζει τον Γιάννη Μπίκο στην προσπάθεια του να εκλεγεί Περιφερειακός σύμβουλος, αν δεν τα καταφέρει να εκλεγεί, επιστρέφει στον Δήμο σαν Γενικός Γραμματέας, άλλωστε για τον λόγο αυτό ο Γιάννης Μπίκος στο τελευταίο της θητείας του εξέλεξε με την ανοχή του Αριστείδη Αραμπατζή και με την ψήφο του σύμβουλου του Αθανασίου Κατσιάρα τον κ.  Ζαρκανελα σαν Γενικό Γραμματέα και διαμόρφωσε και γραφείο στον Δήμο.

2ον

Συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του Αριστείδη Αραμπατζή του Βασίλη Μπίκου, αδελφού του Δημάρχου και πιθανή  αξιοποίηση του στην θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου σε περίπτωση νίκης του Αριστείδη Αραμπατζή.  

Προβλήματα όμως έχει και ο Γιάννης Τσουκνιδάς μιας και ενώ ξεκίνησε με ορμή και με υποσχέσεις από πολλούς ότι είναι μαζί του στην διεκδίκηση της Δημαρχίας από τον ίδιο, πριν αλέκτωρ λαλήσει βρέθηκε να απομακρύνονται από κοντά του άτομα που  είχαν υπογράψει την διακήρυξη του, παίρνοντας πίσω τις υπόγραφες τους.

Ο Παναγιώτης Δαϊκουδης που βρέθηκε χωρίς την <στήριξη> του Γιάννη Μπίκου   προσπαθεί να συγκεντρώσει άτομα για τον συνδυασμό του από τα χωριά που στις προηγούμενες εκλογές είχε κάνει το ψηφοδέλτιο ο Γιάννης Μπίκος,  βρίσκοντας όμως μέχρι τώρα αρκετές   δυσκολίες στο να   το κατορθώσει.

Ο Δημήτρης Μπελίδης κινείτε στο παρασκήνιο για την ώρα, ενώ ο Φώτης Κυριακίδης είναι ο μόνος που παρουσίασε μέχρι σήμερα επίσημα την υποψηφιότητα του.

Ο πληροφοριοδότης

3 σχόλια:

  1. SWSTA TA LES. ANTE GIATI SAN POLU KRYVONTAI! NA VGOUN OI ALHTHEIES STHN FORA. TERMA TA PSEMATA POU MAS FLOMONAN TOSO KAIRO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...Μπίκος ΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Δήμαρχος....δεν θα είναι υποψήφιος;;;;...ΤΙ ΚΡΙΜΑ!!!! Τώρα στεναχωρήθηκα.....που θα ξαναβρούμε τέτοιον ΕΕΕΕΕΕΕ;;;
    Ερώτηση: δηλαδή υπάρχει περίπτωση τώρα που θα μείνει εκτός πολιτικής να ξαναγίνει ¨άνθρωπος¨ ;;;;;κανονικός;;;;; σαν όλους εμάς τους κοινούς θνητούς;;;; τι άλλο να ζητήσει κανεις; Τελικά θαύματα γίνονται ή μήπως αυταπατόμεθα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΝΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ...
    ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΑΛΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΔΗΜΟΤΗ;;;
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΜΩΥΣΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΔΗΜΟΤΗ.

    ΑΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή