Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Διαβάστε γιατί συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο πέντε άτομα στη Θεσσαλονίκη:


Συνελήφθησαν μεσημβρινές ώρες της 28-12-2013, στην επαρχιακή οδό Αγίου Αθανασίου-Γέφυρας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Εχεδώρου, δύο αλλοδαποί 21 ετών έκαστος, διότι προέβαιναν στο γκρέμισμα των τοίχων εγκαταλελειμμένου εργοστασίου και την εξαγωγή σίδερων και καλωδίων που υπήρχαν εντός. Σε έρευνα Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου πλησίον του εργοστασίου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κάποια από τα εξαγόμενα σίδερα και δύο μαχαίρια.

Απογευματινές ώρες χθες (28-12-2013), στην περιοχή των Αμπελοκήπων, 31χρονος, αφαίρεσε από αποθηκευτικό χώρο σε ταράτσα οικοδομής, μία τσάντα, που περιείχε διάφορα εργαλεία, πλην όμως έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη και συνελήφθη από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων.

Απογευματινές ώρες της 28-12-2013, εντός εμπορικού καταστήματος στην περιοχή του Ευόσμου, 22χρονη, αφαίρεσε διάφορα ενδύματα και καλλυντικά, πλην όμως έγινε αντιληπτή από την υπεύθυνη του καταστήματος και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Συνελήφθη σήμερα τα μεσάνυχτα, στην περιοχή της Σταυρούπολης, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 26χρονος αλλοδαπός, διότι κατείχε κουτί, το οποίο περιείχε 58 κροτίδες.


Πηγή :www.thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου