Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012




Καθορίστηκαν οι έδρες των ταξί για τη Θεσσαλονίκη

«Εφόσον στο μέλλον υπάρξει αλλαγή του νόμου θα συμμορφωθούμε και πάλι στις όποιες διατάξεις του» ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας
Με εισήγηση του αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολου Τζιτζικώστα και κατά πλειοψηφία απόφαση της Μητροπολιτικής Επιτροπής εγκρίθηκε ο καθορισμός των εδρών για τα ταξί της Αντιπεριφέρειας Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η εφαρμογή του νόμου ο οποίος καθορίζει πως οι έδρες των ταξί για τη Θεσσαλονίκη κατανέμονται ως εξής :
Ως ενιαία έδρα-διοικητική μονάδα των ταξί ορίζεται η Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης πλην των Δήμων Βόλβης, Λαγκαδά και Χαλκηδόνας.
Στο δήμο Βόλβης ορίζονται 22 έδρες-διοικητικές μονάδες ταξί στα τοπικά Διαμερίσματα των πρώην καποδιστριακών δήμων.
Στο δήμο Λαγκαδά ορίζονται 28 έδρες-διοικητικές μονάδες ταξί στα τοπικά Διαμερίσματα των πρώην καποδιστριακών δήμων εκ των οποίων η μία έχει προκύψει από τη συνένωση της έδρας των ταξί στον πρώην δήμο Καλλινδοίων.
Στο δήμο Χαλκηδόνας ορίζονται 14 έδρες-διοικητικές μονάδες ταξί στα τοπικά Διαμερίσματα των πρώην καποδιστριακών δήμων
«Ως Μητροπολιτική Επιτροπή είμαστε υποχρεωμένοι να επικυρώσουμε και να εφαρμόσουμε το νόμο που έχει ψηφιστεί από τη Βουλή των Ελλήνων, έτσι ώστε να καθοριστούν οι έδρες των ταξί στη Θεσσαλονίκη. Από κει και πέρα, εφόσον στο μέλλον υπάρξει αλλαγή του νόμου θα συμμορφωθούμε και πάλι στις όποιες διατάξεις του» ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας.


Καταγγελία 18χρονης για βιασμό στη Σκιάθο

Καταγγελία για βιασμό, έκανε χθες το πρωί μια 18χρονη τουρίστρια από τη Σουηδία, η οποία κάνει διακοπές στη Σκιάθο, σε βάρος πέντε... νεαρών, ηλικίας 20 και 22 χρονών από τη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι και συνελήφθησαν.
Η νεαρή, όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, γνώρισε τους Έλληνες σε μπαρ του νησιού, όπου διασκέδαζαν μαζί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Όπως υποστήριξε, στην καταγγελία που έκανε στην Αστυνομία, γύρω στις 8 το πρωί και ενώ αποφάσισαν να πάνε για ύπνο, τα πέντε αγόρια προθυμοποιήθηκαν να την πάνε στο ξενοδοχείο της και η ίδια δέχτηκε.
Ωστόσο, η αλλοδαπή ισχυρίστηκε ότι, αντί για το ξενοδοχείο, οι πέντε Έλληνες, την οδήγησαν στο δωμάτιο του ενός και την εξανάγκασαν να τους κάνει στοματικό έρωτα! Πάντως, δεν υπήρξε συνουσία, ούτε και κακοποίηση.
Μετά την καταγγελία της νεαρής, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη των τεσσάρων αγοριών από τη Θεσσαλονίκη, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

skopelos-news.blogspot.gr


Θεσσαλονίκη: Επιτήδειος εξαπάτησε ηλικιωμένη

Θύμα επιτήδειου έπεσε ηλικιωμένη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη. Ο άγνωστος δράστης πλησίασε την γυναίκα και προσποιούμενος ότι ο γιος της του χρωστούσε χρήματα για την αγορά εξαρτημάτων Η/Υ, την έπεισε να του καταβάλει το χρηματικό ποσό των 5.100 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου