Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Καλλιτεχνικό φεστιβάλ στα Κουφάλια


Του Δημήτρη Βασιλειάδη
Λυκιάρχη Κουφαλίων 
Καλλιτεχνικός / πολιτιστικός σύλλογος που πρωτολειτούργησε ως ομάδα το 2013 και απέκτησε τη νόμιμη έκφρασή του το 2014 στο Δήμο Χαλκηδόνος με έδρα τα Κουφάλια.
   Ονομάσαμε το σύλλογο μας «στο μπαλκόνι των αστεριών» να θυμίζει τη μικρότητά μας στον κόσμο αυτό, αλλά συγχρόνως τις απίστευτες δυνατότητες του ανθρώπου να ταξιδεύει στα σύννεφα και να βλέπει τον κόσμο από ψηλά.
   Το όραμα μας ένας καλύτερος κόσμος που θα φτιαχτεί μέσα από την αφύπνιση που χαρίζει η μόρφωση και ο πολιτισμός. Όλοι οι άνθρωποι μπορούν να βοηθήσουν για την πραγματοποίηση αυτού του σκοπού 'ιδιαίτερα όμως οι νέοι, γι' αυτό κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να τους προσελκύσουμε.
   Σήμερα έχουμε στο σύλλογο μας 70 μέλη που 20 από αυτούς είναι μαθητές πρώτης λυκείου σύλλογος στο μπαλκόνι των αστεριών στην ολιγόχρονη δράση του πραγματοποίησε πολλές εκδηλώσεις στην πόλη, μας, σ’ όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό Κεντρική θέση κατέχουν -Η συμμετοχή μας στον παγκόσμιο διαγωνισμό Guinness στη Ναύπακτο- η συναυλία μας στο πατριαρχείο μετά από πρόσκληση του παναγιότατου πατριάρχη Βαρθολομαίου.

Η ευχή μας:

Για τις 9 Μαΐου οργανώνουμε καλλιτεχνικό φεστιβάλ στην πόλη μας.
Είστε όλοι καλεσμένοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου