Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Για τις Εθνικές Εκλογές που έρχονται...


  Η θεματολογία του Blog μας επικεντρώνεται κυρίως στην ενασχόληση του με τοπικά θέματα (τέως Δήμων Αγίου Αθανασίου, Κουφαλίων, Χαλκηδόνας και κατ' επέκταση του Δήμου Χαλκηδόνος), αλλά και με γενικότερα θέματα που έχουν επίπτωση στην καθημερινότητα μας.

Ενθαρρύνουμε και επιζητούμε την αρθρογραφία, την άποψη και τα σχόλια (ανωνύμως ή επωνύμως) πάνω σε αυτά τα θέματα και προσπαθούμε ώστε το Blog να καταπιάνεται με αυτό το συγκεκριμένο εύρος θεμάτων.

Για τις Εθνικές Εκλογές που έρχονται δεν έχουμε σκοπό να αρχίζουμε να αναρτούμε όλο αυτό το τεράστιο υλικό που καθημερινά φτάνει στο Blog με e-mail. Απλά αυτό που θα κάνουμε είναι να προβάλλουμε, σαν μία μικρή αναφορά, υποψηφιότητες συγχωριανών μας  , καθώς και αρθρογραφία συνδημοτών μας για τις εκλογές.

Υπάρχουν τόσα ηλεκτρονικά μέσα που θα ασχοληθούν αυτές τις ημέρες με τις Εθνικές Εκλογές και την προβολή κάθε υποψηφιότητας, που πιστεύουμε ότι δεν χρειάζεται και εμείς να κάνουμε το ίδιο, δηλαδή να γεμίσει το Blog από ανακοινώσεις κομμάτων και υποψηφίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου