Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

ΕΝΟΤΗΤΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
















Μέσα από κοινές αγωνίες ,μηνύματα των δημοτών μας ,αλλά και βαθιά πίστη δική μας ότι σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που την βιώνουμε ως χώρα,ως πολίτες  αλλά  και ως αυτοδιοίκηση, χρειάζονται συνεργασίες για να σηκωθεί αυτό το μεγάλο βάρος και να πάμε τον δήμο μας μπροστά.                                                                                  
Ξεπερνώντας κάθε προσωπική φιλοδοξία,μέσα  από διαφορετική αφετηρία και διαδρομή ο καθένας  μας, αλλά με κοινή αγάπη για τον τόπο μας,ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τον Μαυρουδή Μηντσιούδη δημιουργούμε την <<ΕΝΟΤΗΤΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ>> με  τόλμη, μεράκι και εμπειρία να εργαστούμε και να προσφέρουμε για το καλό του τόπου μας και την προκοπή των δημοτών μας.

Πιστεύοντας ακράδαντα ότι τις ίδιες ανησυχίες και απόψεις με εμάς έχουν και άλλοι με δράση και διαδρομή στα κοινά  αυτού του  τόπου, αλλά και νέοι  με όραμα , θέσεις και ενδιαφέροντα που μέχρι  σήμερα δεν δραστηριοποιήθηκαν.Όλους αυτούς τους συνδημότες μας τους καλούμε και  τους θέλουμε δίπλα μας.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΟΥΚΝΙΔΑΣ



3 σχόλια:

  1. ελεοσ-ελεοσ-ελεοσ...καταντεια -καταντεια...ανθρωποι διχως κυροσ και προσωπικοτητα εκλογης..
    κυριοι κατεβειτε μονοι σας στις εκλογες για να δουμε την αξια σας και στην συνεχεια των αποτελεσματων κανετε συνεργασιες με κοινεσ συμφωνιες προς οφελος του δημοτη..
    τις ειδαμε στη πραξη τετοιου ειδους συνεργασιες με τους προυγουμενους αναξιουντες, που κανανε προσωπικες συμφωνιες στη πλατη του απλου δημοτη...

    ανεργος δημοτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους !!! Η συμφωνία που όλοι περιμέναμε !!!
    ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ !!!
    Καλά μπορεί να υπάρξει υποψήφιός σας ΧΩΡΙΣ προεκλογική συμφωνία για θεσούλα ???
    Εσεις κύριοι Κάνατε τη συμφωνία σας ... ένας Δήμαρχος, ο άλλος Αντιδήμαρχος, κανα δυο τρεις υπόλοιποι αντιδήμαρχοι και πρόεδροι ... Αντιπρόεδροι (αμειβόμενοι) και αμειβόμενοι ειδικοί σύμβουλοι ...

    ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ???

    Το έργο ξαναπαίχτηκε πριν 3.5 χρόνια ... το ξεχάσατε ??? ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ ... Η κατάντια της ευκαιριακή (συνωμοτικής) συνεργασίας στη πλάτη των Δημοτών την ζούμε ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΑ κύριοι !!!

    ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ !!!

    Ο κόσμος βαρέθηκε την παρωχημένη αντίληψή σας για την ΚΑΡΕΚΛΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. .... είχαμε χύμα...ήρθαν και τα τσουβαλάτα...
    Απεικόνιση της συγκυβέρνησης...θα είναι ο δικός σας συνδυασμός ή μήπως αυτός του Αραμπατζή; που ¨μαζεύει¨ και αυτός τα ¨ορφανά¨ του ΠΑΣΟΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή