Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Το "παιχνίδι" τώρα αρχίζει...



Αναβρασμός επικρατεί στα επιτελεία των δημοτικών κινήσεων. Οι τελευταίες εξελίξεις, και η κατώτερη των προσδοκιών συγκέντρωση ατόμων για τη συγκρότηση ψηφοδελτίων έχουν βοηθήσει να χάσουν τον ύπνο τους κάποιοι υποψήφιοι.
Είναι τόση η αγωνία «υποψηφίων» δημάρχων να βρουν άτομα για να συμπληρώσουν ψηφοδέλτιο (περίπου 120) ώστε καταγράφονται πλέον ευτράπελα περιστατικά στην προσπάθεια τους να συγκροτήσουν ψηφοδέλτια. Είναι χαρακτηριστικό, ελέγχεται για την απόλυτη ακρίβεια του, το περιστατικό σε σουβλατζίδικο όπου ο «υποψήφιος» έκανε άμεση πρόταση στον ιδιοκτήτη να μπει στο ψηφοδέλτιο, όταν ο ίδιος από ευγένεια και επαγγελματική ευσυνειδησία τον γλυκομίλησε και έδειξε ενδιαφέρον(!) για τις απόψεις του.

Ενδεικτικό αυτής της κατάστασης είναι και οι σπασμωδικές κινήσεις εντυπωσιασμού και τα χτυπήματα "κάτω από τη μέση" που καταγράφονται. Καθημερινά κυκλοφορούν ανακοινώσεις ντουφεκιές και αναρτώνται σκληρά σχόλια για πρόσωπα τα οποία πήραν άλλο δρόμο αλλά δεν έχουν ενοχλήσει με τη στάση ζωής και τη δράση τους. Ακόμα διαφαίνεται κάποια επιλεκτική, ανεξήγητη μηδενιστική κριτική προς κάποια.

Η αλήθεια είναι, αυτό λέει η ιστορία, ότι μετά τον πρώτο ενθουσιασμό για την υποψηφιότητα οι «υποψήφιοι», κοιτούν δίπλα τους, βάζουν κάτω τα πραγματικά δεδομένα, τα έξοδα, τα πρόσωπα, τους αντιπάλους, την προσωπική έκθεση, τον αντίκτυπο στην επαγγελματική τους δραστηριότητα και επανεξετάζουν τη στάση τους.

Όπως και να 'χει, το "παιχνίδι" τώρα αρχίζει! Σίγουρα θα υπάρξουν ανατροπές. Κάποιοι θα «ξαναδούν» τη στάση τους στην πορεία τους προς τις εκλογές, κάποιοι δεν θα  πάνε μέχρι το τέλος και κάποιοι θα το παλέψουν γερά, …το μόνο σίγουρο είναι ότι στο τέλος ένας θα είναι ο νικητής!

2 σχόλια:

  1. οπως τα λες ειναι , ενας ενας αποχωρουν, εμαθα οτι ο Τσουκνιδας παει σπιτι του μετα την αποτυχια να κανει χωριο με τους αλλους δυο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o bikos telika poion tha ipostiriksei???? se olous tazei kai olous tous doulevei. tha kryftei stin periferia ?
    o mintsoudis pou ksafnika to paizei sotiras apo poion ipokinitai?
    o daikoudis tha pei oti katevainei stis ekloges mexri ton maio H tha perimenei to kalokairi?
    o de arabatzis... kanei parti! xazos einai afou kineitai anenoxlitos!!
    KURIAKIDHS FOR EVER!

    ΑπάντησηΔιαγραφή