Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Ο Αρραβώνας σχόλασε πριν ακόμα γίνει !!!


Ο κύβος ερρίφθη. Σύντομα και λακωνικά ο Αριστείδης Αραμπατζής μας ανακοίνωσε την πρόθεση του να είναι παρών και σε αυτές τις δημοτικές εκλογές.
Θα ενημερώσει όλα τα στελέχη του με διαδοχικές συναντήσεις και όχι μόνο ........
  
Από ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του Ανδρέα Οκλαλιώτη στο facebook. (από εκεί και η παραπάνω φωτογραφία)

                                                             ---******---

Αυτό σημαίνει ότι ο Αριστείδης Αραμπατζης αποφάσισε μαζί με την ομάδα του να κατέβει μονός στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές χωρίς καμία συμμαχία, και ότι ο αρραβώνας με τον πρώην δήμαρχο Κουφαλιων Γιάννη Τσουκνιδά σχόλασε πριν ακόμα γίνει.

Τώρα σχετικά με τα αποτελέσματα του γνωστού  γκάλοπ που έτρεχε πριν λίγες μέρες στο δήμο μας και αφορούσε την αναγνωρισημοτητα των υποψήφιων δημάρχων. Τα αποτελέσματα για όλα τα χωριά του Δήμου (και το τονίζουμε αυτό, γιατί σε ορισμένα χωριά η αναγνωσιμότητα για τους υποψηφίους είχε διαφορετική σειρά) όπως μας έγιναν γνωστά  έχουν  ως εξής :

1.     Αριστείδης Αραμπατζής

2.     Παναγιώτης Δαϊκούδης

3.     Ιωάννης Μπίκος

4.     Δημήτριος Μπελίδης

5.     Ιωάννης Τσουκνιδάς

6.     Μαυρουδής Μηντσιούδης


7.     Σάββας Μωυσίδης

1 σχόλιο:

  1. 2014, ο πρώην Δήμαρχος Αγίου Αθανασίου επί 12;; έτη, αποφασίζει να ψιλοενημερώσει τους πολίτες ενός Δήμου 35000 κατοίκων για την υποψηφιότητα του εν μέσω ενός τραπεζιού με πλούσια εδέσματα και χαλαρών παρεϊστικων χαμόγελων..... ποστάροντας στο fb την παραπάνω φωτογραφία........τι να πει κανείς....σοβαρότης μηδεν....κρίμα κε Αραμπατζή, κρίμα
    el mutande

    ΑπάντησηΔιαγραφή