Κυριακή 2 Απριλίου 2017

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΕΦΥΡΑΣ  
  Η΄
ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΞΙΟΥΣ ΚΩΛ........Σ
Διαβάστε την πρόσκληση του τοπικού συμβουλίου παρακάτω για την λαϊκή συνέλευση σήμερα και τα θέματα για συζήτηση και δυστυχώς όσοι βρεθήκαμε σήμερα εκεί γνωρίζουμε ότι τίποτα από αυτά δεν απαντήθηκε.
Ο πρόεδρος της ΔΚ σε συμπαιγνία με τον Δήμαρχο δεν απάντησαν σε  αυτά που έπρεπε και αφορούσαν την πρόσκληση, όμως προσπάθησαν να μας πουν ότι από την μέρα που η παρούσα δημοτική  αρχή ανέλαβε, στην Γέφυρα υπάρχει οργασμός έργων που όμως εμείς οι κάτοικοι του χωρίου δεν έχουμε δει.
Λίγη τσίπα και ντροπή πρέπει να υπάρχει δεν μπορεί........                   
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΕΦΥΡΑΣ
Το Τοπικό Συμβούλιο του χωριού μας με ιδιαίτερη θλίψη αναγκάζεται να προβεί σε μια ενέργεια στην οποία ούτε φανταζόμασταν ποτέ ότι θα φτάναμε.
Μετά από επαναλαμβανόμενες πράξεις του Δημάρχου και συγκεκριμένων Αντιδημάρχων οι οποίες αδικούν κατάφωρα τη Γέφυρα και τους κατοίκους της και δημιουργούν κοινωνίες δύο ταχυτήτων μέσα σε στον ίδιο Δήμο, βρισκόμαστε στη ιδιαιτέρως δυσάρεστη θέση να καλέσουμε τους κατοίκους μας σε Λαϊκή Συνέλευση, την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 και ώρα 11:00 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Παναγίας Ρευματοκρατούσσας, για τα εξής ζητήματα:
1ον. Παραίτηση ή μη, όλων των μελών του Τοπικού Συμβουλίου Γέφυρας, με αφορμή την αντιμετώπιση του Δήμου προς το χωριό μας.
2ον. Ενημέρωση για τη ψήφιση του νέου Τεχνικού Προγράμματος έργων στο Δήμο μας, το οποίο υποβαθμίζει και υποτιμά τη Γέφυρα ως χωριό, αλλά και ως Ιστορική Έδρα, δίνοντας μας ψίχουλα σε σχέση με τα Κουφάλια.
3ον. Ενημέρωση για το νέο δίκτυο πόσιμου νερού για ύδρευση των Κοινοτήτων Γεφύρας, Αγίου Αθανασίου και Νέας Μεσημβρίας, για το οποίο ενημερωθήκαμε ότι, για άγνωστους ακόμα λόγους, συνδέθηκε με τον παλιό αγωγό αμιάντου της Ομοσπονδίας.
4ον. Ενημέρωση για τις διαδικασίες αποξίλωσης των παιδικών χαρών μας.
5ον. Έναρξη διαδικασιών για την διεκδίκηση της διοικητικής αυτονομίας της Γέφυρας ως Ανεξάρτητης Ιστορικής Κοινότητας, στα πλαίσια του νέου Καλλικράτη.
Η συμμετοχή σας στη Λαική Συνέλευση είναι απαραίτητη.
Ο Πρόεδρος Ευσταθιάδης Λουκάς
Οι Τοπικοί Σύμβουλοι, Χατζηκύρκου Μαρία, Κουμαράς Νέστορας, Θεοδώρου Μιχάλης, Πέτκογλου Κώστας

1 σχόλιο:

  1. Δεν πιστεύω να παραιτήθηκαν και να άφησαν τις καρέκλες; Λέω τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή