Κυριακή 9 Απριλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 9/4/2017


Το Σάββατο 8 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στην Γέφυρα το Συνέδριο των Ενεργών Δημοτών Χαλκηδόνος, η κορυφαία διαδικασία, στην οποία αποφασίζεται η θέση της παράταξης σε σημαντικά προβλήματα του Δήμου, όπως προτάσεις επίλυσης σε προβλήματα καθημερινότητας, αποκομιδή σκουπιδιών, αποξήλωση παιδικών χαρών, τρόπος λειτουργίας και διοίκησης του Δήμου.

Στο συνέδριο συμμετείχαν ογδόντα και πλέον Σύνεδροι-μέλη και φίλοι των Ενεργών Δημοτών Χαλκηδόνος, καθώς και καλεσμένοι φορείς, όπου εκεί ο επικεφαλής της παράταξης κ. Φώτης Κυριακίδης δήλωσε την πρόθεσή του να μην είναι o επόμενος Υποψήφιος Δήμαρχος. Θα παραμείνει επικεφαλής των Ενεργών Δημοτών Χαλκηδόνος  και  της Δημοτικής  τους Ομάδας ως τη λήξη της θητείας αυτού του Δημοτικού Συμβουλίου, θέτει δε τον εαυτό του στη διάθεση του νέου υποψηφίου για τις επόμενες δημοτικές εκλογές ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και ταυτόχρονα έθεσε προς ψήφιση τους κανόνες για την ομαλή μετάβαση της παράταξης  στην επόμενη φάση με σκοπό την νίκη των επόμενων δημοτικών εκλογών.

Εκλέχθηκε πενταμελής επιτροπή για την ομαλή διαδικασία της εκλογής του νέου υποψηφίου που θα οδηγήσει την παράταξη σε νικηφόρα πορεία στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου υποψηφίου θα είναι ανοικτή, παλλαϊκή, σύγχρονη και δημοκρατική για όλα τα μέλη και τους φίλους την παράταξης. Η κατάθεση των υποψηφιοτήτων θα πραγματοποιείται στην Επιτροπή Εκλογής Νέου Επικεφαλή, που θα γίνει την τελευταία Κυριακή  Νοεμβρίου 2017.  Η Επιτροπή αποτελείται: για τη Δημοτική Ενότητα Κουφαλίων οι κ.κ. Γιώργος Κατσούκας και Νίκος Τζίκας, για την ΔΕ Χαλκηδόνας κα Ιωάννα Στρέζου και για την ΔΕ Αγίου Αθανασίου κ.κ. Απόστολος Στεργιάδης και Γιάννης Βασιλάκογλου.

Οι Ενεργοί Δημότες Χαλκηδόνος για ακόμη μία φορά με δημοκρατικές και σύγχρονες διαδικασίες χαράσσουν νέα πορεία, αποδεικνύοντας ότι οι δήμοι πρέπει να διοικούνται από ομάδες που συνδιαμορφώνουν την πολιτική με γνώση, σύνεση και συναίνεση, επιτυγχάνοντας την αλλαγή στην νοοτροπία διοίκησης που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου