Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Νάμαστε πάλι εδώ……


Καλό  Φθινόπωρο σε όλους, επιστροφή μετά από ένα μηνά που  το blog   δεν είχε αναρτήσεις και βρισκόμαστε μπροστά σε νέο σκηνικό στην κεντρική πολιτική, φύγαμε για διακοπές….. και γυρίσαμε με εκλογές !!!

Όσο για τα δικά μας, τα δημοτικά πράγματα, συγκεντρώσαμε όλα τα κείμενα που   μας έχετε στείλει  και αφορούν είτε εκδηλώσεις που έγιναν σε χωριά του δήμου μας,  είτε παράπονα και παρατηρήσεις σας.

1.     Έγινε η εμποροπανήγυρη στα Κουφάλια με μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή επαγγελματιών των Κουφαλίων.

2.     Το Διεθνές  φεστιβάλ  μουσικής και χορού  στην Γέφυρα με την συμμετοχή  συλλόγων από την Ισπανία, το Νεπάλ, την Ρωσία, την Πολωνία και την Ελλάδα με την παρουσία κόσμου από όλη την Δυτική Θεσσαλονίκη.

3.     Τα παράπονα που έχουμε  είναι ότι η Διοίκηση του Δήμου έχει στρέψει την προσοχή της μόνο στα Κουφάλια και έχει αφήσει τις τοπικές διοικήσεις αβοήθητες να προσπαθούν μόνες τους στα άλλα χωριά.

4.     Παράπονα για τον πλημμελή Δημοτικό φωτισμό σε όλα τα χωριά του Δήμου  όχι όμως και στα Κουφάλια που δεν έχουν  πρόβλημα με τον φωτισμό μιας και η εξοικονόμηση φαίνετε να  αφορά μόνο τα άλλα χωριά.

5.     Αναφορά  ότι αντιδήμαρχος  από τα Κουφάλια είπε στην διοίκηση του πολιτιστικού συλλόγου Γέφυρας, αν θέλετε κάποια ευρώ από τον Δήμο για το φεστιβάλ σας,  μια μέρα θα φέρετε στα Κουφάλια να χορέψουν οι σύλλογοι που φιλοξενείτε στην Γέφυρα.

6.     Υπάρχουν και κάποια ακόμα κείμενα σας  με καταγγελίες  σχετικά με τα δημοτικά τεκταινόμενα  όμως θα πρέπει πρώτα να διασταυρώσουμε ότι αυτά που γράφετε είναι αληθινά και μετά να προχωρήσουμε στην δημοσίευση τους.

Θα θέλαμε για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για τα κείμενα που μας στέλνετε τις καταγγελίες και τις παρατηρήσεις  σας . Όλοι εσείς είσαστε  τα μάτια και τα αφτιά του blog .


Η συντακτική ομάδα του Koyfaless.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου