Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ομάδα Εθελοντικής Δράσης για τα Αδέσποτα ζώα (εφεξής Ο.Ε.Δ.Α.Χ.), δημιουργεί ο Δήμος Χαλκηδόνος και απευθύνει ανοικτή πρόσκληση στους δημότες που επιθυμούν να ενταχθούν και να γίνουν μέλη στο αντίστοιχο μητρώο που δημιουργείται.

Η εθελοντική ομάδα δράσης έχει στόχο να συνδράμει οργανωμένα στην καταγραφή, σίτιση, εμβολιασμό και στείρωση των αδέσποτων σε συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες, τα φιλοζωικά σωματεία, καθώς και τις επιστημονικές επιτροπές που απαρτίζονται από έμπειρους κτηνιάτρους.
Μέσα από αυτές τις δράσεις, θα επιδιωχθεί η αντιμετώπιση των αδέσποτων, με την ενημέρωση καθώς και την ενίσχυση της ευαισθητοποίησης των πολιτών, ώστε να περιοριστεί το φαινόμενο της εγκατάλειψης των ζώων, το φαινόμενο επίθεσης σε ανθρώπους, αλλά και να προωθηθεί η υιοθεσία τους από ανθρώπους που θα χαρίσουν τη ζεστασιά και την ασφάλεια μιας οικογένειας.
Επιπροσθέτως, η εμπειρία του παγκόσμιου φιλοζωικού κινήματος έδειξε, ότι μόνο ενωμένοι και αλληλέγγυοι οι φιλόζωοι, φέρνουν αλλαγές, όποτε η συνεργασία μας με τα τοπικά φιλοζωικά σωματεία είναι επιβεβλημένη καθώς ο σκοπός μας είναι κοινός.

Πληροφορίες και Συμμετοχή
Τηλ. Επικοινωνίας 2391330101 & 2391021215


ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου