Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015

Επιστρέψαμε… !!!  
 Νάμαστε πάλι εδώ


Εδώ και αρκετό καιρό κάποια κείμενα από συνεργάτες του  μπλοκ μας φαίνεται ότι ενόχλησανέτσι στην αρχή είχαμε προσπάθεια να σπάσουν τους κωδικούς του μπλοκ,  από κάποια περιοχή των Αθηνών όπως μας ενημέρωσαν από την Google,  αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε τους κωδικούς, έπειτα όμως ήρθε καταγγελία προς την Google για το μπλοκ που έπρεπε να εκλέξει αν η καταγγελία ήταν σωστή, έτσι μέχρι να γίνει αυτό δεν μπορούσαμε να ανεβάσουμε κανένα κείμενο .
Σήμερα μας ήρθε η απάντηση της Google ότι η καταγγελία για το μπλοκ μας ήταν ψεύτικη και ότι μπορούμε πάλι να συνεχίσουμε κανονικά τις αναρτήσεις.

Λίγα λόγια και πάλι για το μπλοκ μας για να είμαστε ξεκάθαροι .

Σύμφωνα με τους κανόνες του blog:

Το Koyfaless.blogspot ανήκει, τόσο σε όλους μας, όσο και σε κανέναν μας. Εδώ δεν επιβάλλονται, ούτε απορρίπτονται απόψεις κανενός. Όπως δεν επιβάλλεται "κοινή γραμμή" στους συντάκτες από κανέναν. Συνεπώς θα βρείτε κείμενα με αντίθετες απόψεις.

Οι διαχειριστές έχουμε την ευθύνη και επεμβαίνουμε μόνο για την τεχνική επιμέλεια του blog και για την διατήρηση -όσο αυτό μπορεί να επιτευχθεί σε ένα ελεύθερο χώρο- της κοσμιότητας και της τήρησης των βασικών κανόνων του ευπρεπούς διαλόγου και μέχρι εκεί.

Κάθε δημότης μπορεί να γίνει ανεξάρτητος τακτικός συντάκτης-μέλος του 
Koyfaless αρκεί απλά να το ζητήσει στέλνοντας ένα e-mail και χωρίς καμία άλλη προϋπόθεση εκτός της τήρησης των λίγων βασικών κανόνων του blog.

Ως διαχειριστές ονόματα και στοιχεία συντακτών-μελών ή αποστολέων κειμένωνδεν δίνουμε και δεν μπορούμε να δώσουμε σύμφωνα με τους κανόνες του blog. Όποιος από τους συντάκτες μας το επιθυμεί μπορεί να αναφέρει μόνος του το όνομά του ως συντάκτης στα κείμενα του.*

Σκοπός της σελίδας είναι να υπάρχει για όλους ένα πραγματικά ελεύθερο βήμα όπου: 

- Να μπορούν να εκθέτουν τις απόψεις τους και τις σκέψεις τους.
- Να μπορούν προτείνουν δημόσια τις ιδέες τους.
- Να μπορούν να προβάλουν τα προβλήματα του τόπου τους.
- Να μπορούν να κάνουν καυτηριάζουν τα κακώς κείμενα.
- Να μπορούν να καταγγέλλουν τις αυθαιρεσίες των  διαφόρων εξουσιών και θεσμών που (υποτίθεται) υπάρχουν για να υπηρετούν τους πολίτες.
- Να προβάλουν το δίκιο τους και ξεσκεπάσουν τους νομιμοφανείς τυράννους τους.
- Να έχουν φωνή και να ακούγονται. 

Επιδίωξη μας είναι να μπορούν όλοι να προβάλουν μέσω του blog τα θέματα που τους απασχολούν και να μπορούν να ενημερώσουν το κοινό για τα τοπικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. 
Επιδίωξη μας ως διαχειριστές είναι να διασφαλίσουμε την πρόσβαση όλων όσων το επιθυμούν να ακουστεί η φωνή τους. Και αυτό κάνουμε... Με το καλύτερο δυνατό τρόπο...

Όποιος θέλει και επιθυμεί να θέσει ένα θέμα μέσα από τη σελίδα μας μπορεί ελεύθερα να το κάνει  με τον πολύ απλό τρόπο: Απλά να μας στείλει με e-mail το κείμενο του και εμείς θα το αναρτήσουμε στο blog.

Ως διαχειριστές του blog δεν λογοκρίνουμε τα κείμενα κανενός και συνεπώς ΌΛΑ τα άρθρα που στέλνετε στο Koyfaless αναρτούνται (εκτός των υβριστικών κειμένων τα οποία επιστρέφονται στους συντάκτες τους για διόρθωση και ανασκευή). 

Δεν είναι δουλειά μας να κάνουμε λογοκρισία στα κείμενα και ούτε να πούμε σε κάθε έναν τι θα γράψει και ποια είναι η άποψη του. Αυτά τα κρίνουν οι αναγνώστες μας.

Δεν είναι δουλειά μας να κάνουμε αντίλογο (για να υπερασπιστούμε τρίτο) στις απόψεις ή την πίστη κανενός.

Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Tου Koyfaless.blogspot.gr


1 σχόλιο:

  1. τα κείμενα που έφτασαν σε εσάς την περίοδο που δεν μπορούσατε να τα δημοσιεύετε θα τα αναρτήσετε τώρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή