Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Δελτίο τύπου

... «Οφείλουμε ως Δημοτικό Συμβούλιο, συμπολίτευση και αντιπολίτευση, να βρούμε δρόμους που μας ενώνουν και όχι να ψάχνουμε αιτίες και αφορμές που μας χωρίζουν» ...

... «Σκοπός μας η ισόρροπη ανάπτυξη και η ανάπτυξη σχέσεων αλληλεγγύης μεταξύ των τοπικών κοινωνιών» ...

Την Κυριακή 24 Αυγούστου 2014 και ώρα 1μ.μ., πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής του Δήμου Χαλκηδόνος στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στα Κουφάλια. Την ορκωμοσία ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ, παρουσία και άλλων Αγίων Πατέρων.  Ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος κ. Τσουκνιδάς Ιωάννης, αφού χαιρέτισε και ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους παρευρισκομένους για την τιμητική τους παρουσία, απηύθυνε λόγο ενότητας και αμοιβαίας συνεργασίας προς όλους και κυρίως στους εκλεγμένους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους. Οι βασικές προτεραιότητές του στις οποίες αναφέρθηκε επιγραμματικά είναι οι εξής:
-Αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης που βιώνουμε όχι μόνο σε εθνικό αλλά και σε τοπικό επίπεδο, με χρηστή οικονομική διαχείριση, σκληρή δουλειά, οργάνωση και ιεράρχηση των προβλημάτων.
-Ορθολογική διαχείριση των πληροφοριών που δέχεται ο Δήμος, καθώς και άμεση ανταπόκριση προς όφελος των δημοτών.        
-Δημιουργία, δράση και διεκδίκηση που αποσκοπούν, είτε στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και καθημερινότητας των δημοτών, είτε στη αναβάθμιση των εσωτερικών υπηρεσιών του Δήμου.
-Ισόρροπη ανάπτυξη σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες με την συνδρομή όλων των Συμβούλων και την ενεργή συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων δημοτών που θα βοηθήσουν επιπλέον στην ανάπτυξη σχέσεων αλληλεγγύης μεταξύ των τοπικών κοινωνιών.
-Ομονοιακή συνεργασία της νέας Δημοτικής Αρχής, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, με μοναδικό σκοπό την αποτελεσματικότητα της λειτουργίας του Δήμου.
Στην τελετή παρέστησαν οι Βουλευτές Β’ Θεσσαλονίκης Καράογλου Θεόδωρος, Αναστασιάδης Σάββας και Ξουλίδου Σταυρούλα, καθώς επίσης και οι νεοεκλεγέντες Περιφερειακοί Σύμβουλοι Κεντρικής Μακεδονίας Γιουτίκας Κωνσταντίνος και Τσαλώνης Γεώργιος.
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Χαλκηδόνος.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου