Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Ένα σχόλιο ….είναι αλήθεια ;


Σχόλιο αναγνώστη του  blog  αναφέρεται σε κάτι που κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό στα χωριά του δήμου μας,   μένει να επιβεβαιωθεί.


<<  Τα βρήκαν σε όλα Μπίκος Αραμπατζής και Μαυρουδής. Κατεβάζουν συνδυασμό με τον Αραμπατζή επικεφαλής. Στην θέση του Μπίκου θα είναι ο αδερφός του και μαζί τους όλοι οι ανύπαρκτοι Αντιδήμαρχοι και Πρόεδροι Ν.Π. και η επικίνδυνη από κάθε πλευρά γραμματέας του Δημάρχου. Ο Μπίκος πάει στην περιφέρεια και αν δεν του βγει εκεί θα γίνει γενικός γραμματέας στον Δήμο μας.  >>.

5 σχόλια:

  1. Έτσι είναι το σύστημα....αναμαλλάσεται ...στόχος ένας...η εξουσία. Άνεργοι, ματαιόδοξοι,λίγοι,πρώην ¨εχθροί¨ενώνονται και προσπαθούν με αγωνία να διατηρήσουν το σύστημα των μετρίων με μοναδικό στόχο την ικανοποίηση ΜΟΝΟ των προσωπικών τους επιδιώξεων.
    lindescrivibile

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ
    Γιατί φθονείται τους ανωτέρους? αυτοί κάνουν την δουλειά που εμείς οι υπόλοιποι περιφρονούμε . θα θέλαμε καλύτερες προτάσεις αλλά που είναι? υπάρχουν ικανοί άνθρωποι για να οδηγήσουν τον τόπο μπροστά. Ας ανορθώσουν το ανάστημα τους και θα βρεθούν πολλοί να τους στηρίξουν . τονα κάνουμε κριτική του καφενείου είναι πλέον κουραστικό και αδιάφορο……..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο μηντσιουδης κάνει καμακι με μπικο γιατι του ταζει δημαρχιλικια και ο αραμπατζης κλωσσαει τα αναζεσταμενα αυγα του . Η γραμματεας αρνητικο κινητο φορτίο. Καβαλημενο καλαμι και κακος χαρακτηρασ. εχει τιθασευσει τον δημαρχο και αυτοσ δεν ξερει τι του ετοιμαζει. Ο κυρ βασιλης νομίζει οτι θα ηγηθεί. Το μπικεικο σβήνει. Ο λαός εχει αποψη και ήδη τους γυριζει πλάτη. Ολοι κάνουν τον δήμαρχο αλλα ο δήμαρχος κάνει τον κλητηρα. Οι σωτηρες περιμένουν και θα δρασουν την κατάλληλη ώρα . Το ενα ψέμα διαδέχεται το άλλο από την διοίκηση. Πλασματικές πραγματικότητες δεν θα κρύψουν την αλήθεια αργα η γρήγορα. Οσοι φοβούνται κουκουλωνονται με ψέματα και ξεχνάνε το έργο τους. Δεν πειράζει. Ο λαός περιμένει... Με καρφί οχι με τριαντάφυλλο στο χέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά ο αντιδήμαρχος πολιτισμού τι απέγινε;;;;;;;;;;;;; Με τι τον κρατάνε;;;;;;; Αληθεύει οτι το κολυμβητήριο έγινε γιαφκα από ευρώ;;;;;; Αν όλοι ταιζονται......... Ποια ειναι η πηγή;;;;;;;;; Το πλεόνασμα που θα παει;;;;; Γιατι σε ορισμένα χωριά ήρθαν ξανά οι λογαριασμοί του νερού;;;;;; 2 φορές θα τα πληρώνουμε;;;;;;; Αχ ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή