Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Χρήματα στους Δήμους για συντήρηση και επισκευή των σχολείων


Για συντήρηση και επισκευή των σχολείων το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ (ΣΑΤΑ) κατανέμει το υπουργείο Εσωτερικών σε όλους τους δήμους της χώρας, προκειμένου να καλυφθούν δαπάνες για επισκευές των σχολείων.


Πίνακας: κατανομή των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων των Δήμων για επισκευή
και συντήρηση  σχολικών κτιρίωνΣΑΤΑ 2013


α/α        Κωδ.      ΤΠΔ Δήμος                   Νομός                           ΠΟΣΟ

156      55417    ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ     ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ         73.500,00


Το ποσό για επισκευές είναι μειωμένο σε σχέση με το παρελθόν και τα προβλήματα είναι πολύ μεγάλα. 
  Οι κυριότερες εργασίες που ζητούν τα σχολεία είναι οι εξής: Επισκευές στους χώρους υγιεινής, μονώσεις ταρατσών και αποκατάσταση επικίνδυνων σημείων. Ακόμα βάψιμο στις αίθουσες και στους διαδρόμους των σχολικών μονάδων αλλά και επισκευές στις αθλοπαιδιές, όπως σπασμένες μπασκέτες, χαλασμένα γήπεδα, τα οποία χρειάζονται άμεσα επισκευή, αφενός για να μπορούν να αθλούνται οι μαθητές και αφετέρου να αποφευχθεί ο κίνδυνος ατυχημάτων. Πρόκειται για εργασίες αναγκαίες για ένα σχολείο. 

 Ευχόμαστε το μικρό αυτό ποσό να αξιοποηθεί άμεσα και να  γίνουν επισκευές σε σχολεία.  


2 σχόλια:

  1. Τα βρήκαν σε όλα Μπίκος Αραμπατζής και Μαυρουδής. Κατεβάζουν συνδυασμό με τον Αραμπατζή επικεφαλή. Στην θέση του Μπίκου θα είναι ο αδερφός του και μαζί τους όλοι οι ανύπαρκτοι Αντιδήμαρχοι και Πρόεδροι Ν.Π. και η επικίνδυνη από κάθε πλευρά γραμματέας του Δημάρχου. Ο Μπίκος πάει στην περιφέρεια και αν δεν του βγει εκεί θα γίνει γενικός γραμματέας στον Δήμο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσυ ξέρεις πολλα και μου αρεσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή