Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012





Διακινδυνεύουμε μια πρόβλεψη σχετικά με τον νέο Δήμαρχο Γιάννη Μπικο, προσπαθώντας να κρατήσει τις ισορροπίες μέσα στην δημοτική ομάδα της πλειοψηφίας και στην τοποθέτηση των νέων αντιδημάρχων σύντομα θα έρθει σε ρήξη με κάποιους από αυτούς.

Κάποιοι από τους αντιδημάρχους βιάστηκαν να δηλώσουν τις παραιτήσεις τους στον νέο Δήμαρχο και κάποιοι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι βιάστηκαν δηλώνοντας σίγουροι αντιδήμαρχοι.

Σιδέρης Βλαϊκούδης αντιδήμαρχος οικονομικών  εναντίον Χρυσούλας Ματσιγκου, προϊστάμενης της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου, όπου βρεθεί ο αντιδήμαρχος  και έρθει η κουβέντα στα οικονομικά του Δήμου αναφαίρετε με τα χειρότερα λόγια στην μεταξύ τους συνεργασία.

 Σχετικά με τον Παναγιώτη Δαϊκουδη, καλά θα κάνει να καταλάβει ότι πλέον είναι πρώην Δήμαρχος και αυτό να το συνειδητοποιήσει όσο πιο νωρίς γίνετε για να μην εκτίθεται.

Ο πρώην δήμαρχος Κουφαλίων Γιάννης Τσουκνιδας ,και όπως όλα δείχνουν υποψήφιος Δήμαρχος στις επόμενες δημοτικές εκλογές για τον Δήμο Χαλκηδόνος, άρχισε να κινείτε δραστήρια στα χωριά του δήμου ώστε να έχει έτοιμα τα στελέχη που θα τον στηρίξουν σε αυτήν την προσπάθεια του . Ήδη έχει συναντηθεί με στελέχη που στις προηγούμενες εκλογές στήριξαν τον Αριστείδη Αραμπατζή από τα χωριά του πρώην Δήμου Αγίου Αθανασίου.

Πως λέγετε αυτός ο Δημοτικός σύμβουλος που γλύφει εκεί  που πριν έφτυνε και κάνει σαν να μην έχει συμβεί τίποτα ενώ σχεδόν καθημερινά δεχόταν κατηγορίες ότι ξημεροβραδιάζεστε σε καζίνο στα Σκόπια ;

Πρόβλεψη μας ότι ο πρώην Δήμος Αγίου Αθανασίου θα είναι χωρίς τοπικό αντιδήμαρχο από την νέα χρονιά, μιας και ο νέος Δήμαρχος θεωρεί  τον πρώην Δήμο σαν δική του βάση, χωρίς να έχει άδικο σε αυτό μιας και κατάγεται από την περιοχή και στηρίχτηκε από τους κατοίκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου