Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ



Μια νέα συμμαχία τριών τουλάχιστον δεινοσαύρων της πολιτικής - και από ότι φαίνεται ''αχόρταγων'' - ανακοινώθηκε για να αντιπαρατεθεί σε ότι ''νέο'' έχει δηλώσει μέχρι σήμερα υποψηφιότητα για την θέση του Δημάρχου στον Δήμο μας.

Για μία ακόμα φορά άνθρωποι που ασχολούνται σε μέσο όρο τα τελευταία τριάντα χρόνια με τα τοπικά δρώμενα κάνουν την τελευταία τους προσπάθεια για να συνεχίσουν να ''παίζουν'' πρωταγωνιστικό ρόλο στο μέλλον του Δήμου μας. Άνθρωποι που σε όλα αυτά τα χρόνια αντιπαρατάχθηκαν μεταξύ τους, βρίστηκαν, αλληλοχλευάστηκαν  και αλληλοκατηγορήθηκαν ξαφνικά βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι μπροστά στον διαφαινόμενο γι' αυτούς κίνδυνο να χάσουν την ''κουτάλα'' της τοπικής εξουσίας.

Άνθρωποι ποι η ίδια η κοινωνία τους έχει στείλει εδώ και χρόνια στο ''περιθώριο της πολιτικής  65άρηδες 70άρηδες ακόμη και 75 άρηδες, ΠΡΩΗΝ Δήμαρχοι, ΠΡΩΗΝ Αντιδήμαρχοι, επαγγελματίες και ταυτόχρονα συνταξιούχοι της πολιτικής άλλα και του συνδικαλισμού, που επί σειρά ετών υπήρξαν έμμισθοι, βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι και όπως φαίνεται συμφώνησαν μεταξύ τους ότι αυτός ο Δήμος δεν το δικαίωμα να πάει μπροστά όσο υπάρχουν αυτοί. Συμφώνησαν -μεταξύ τους πάντα- ότι αυτοί είναι και πρέπει να είναι οι μοναδικοί ''παίχτες'' στα τοπικά δρώμενα. Συμφώνησαν ότι τίποτα νέο ελπιδοφόρο, διαφορετικό και καινοτόμο δεν μπορεί να τους στερήσει την πρωτοκαθεδρία των τοπικών θεμάτων. Συμφώνησαν κάτω από την σκιά του πιο αμφιλεγόμενου "αρχηγού" να σταθούν εμπόδιο στην μελλοντική ανάπτυξη αυτού του τόπου. 
Συμφώνησαν και μοίρασαν ήδη μεταξύ τους τις θεσούλες που ονειρεύεται ο καθένας από αυτούς.
Συμφώνησαν ακόμη και στους ρόλους, δηλαδή ποιος θα αντιπαρατεθεί, και θα "χτυπήσει|" προεκλογικά ποίον, έτσι ώστε να διασφαλίσουν το προσωπικό τους μέλλον και ένα καλύτερο εκλογικό αποτέλεσμα.
Έχουμε και λέμε λοιπόν.

1. Σαραφίδης Κ. εναντίον Μηντσιούδη και Βαϊνα

2. Τσουκνιδάς εναντίον Μηντσιούδη και Μηντζαρίδη

3. Λέτα - Αραμπατζής εναντίον Αναγνωστόπουλου

Σα να λέμε τρία σε ένα !!!
Σα να λέμε τα πάντα για να μη χαθεί η καρέκλα.
Σα να λέμε τα πάντα για να στηρίξουν το εγώ τους και τις προσωπικές επιδιώξεις τους.
Σα να λέμε ότι δεν θέλουν απαραίτητα να διοικήσουν άλλα θέλουν πάση θυσία ΝΑ ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΣΟΥΝ   αυτόν τον Δήμο και όλους εμάς.
Σα να λέμε ότι για όλους αυτούς, το εμείς και το μέλλον αυτού του Δήμου θα πρέπει να απασχολεί μόνο τους ανόητους ρομαντικούς (και τον κατ' αυτούς) λαουτζίκο.
Σα να λέμε ότι έχουν "γραμμένους" τους πολίτες αυτού του τόπου και τους θεωρούν "μαριονέτες τους" γιατί μέσα στην ελαφρότητα του είναι τους, πιστεύουν ότι είναι δυνατοί και κρατάνε τον ψηφοφόρο την χούφτα τους όπως ο Γρούεζας στην για μία ακόμη φορά επίκαιρη παλιά Ελληνική ταινία, "ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ"

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ;; ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΧΙ



Σχολιαστής



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου