Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Για ποιούς χτυπά η καμπάνα ;

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ


Δημοτικές εκλογές πλησιάζουν είπαμε και εμείς να δούμε τι παίζει στον Δήμο Χαλκηδόνος.

Έχουμε και λέμε

1ο - Υποψήφιος Δήμαρχος από τα Κουφάλια δηλώνει ότι είναι συνέχεια εκλογικού συνδυασμού  των περασμένων εκλογών και την ίδια στιγμή κρατάει ΄΄αποστάσεις΄΄ από τα ΄΄ βαριά ΄΄ στελέχη αυτού του συνδυασμού. (ασφάλεια ή ανασφάλεια ? )

2ο -  Υποψήφιος Δήμαρχος από τα Κουφάλια ξαφνικά έμεινε αβοήθητος από τον Δήμαρχο που "ξεχνάει" μάλλον ότι έγινε Δήμαρχος λόγω της παρουσίας του πρώτου στο ψηφοδέλτιο. (κοντή μνήμη ? )

3ο - Υποψήφιος Δήμαρχος από την Χαλκηδόνα δηλώνει '' αυτόφωτος'' την ίδια στιγμή που οι μισοί και πλέον (μέχρι στιγμής) υποψήφιοί του είναι ΄΄ παιδιά ΄΄ παλαιότερου  ΣυνΔημάρχου του Δήμου Χαλκηδόνος, (Στήριξη μέχρι υποψίας ?)

4ο - Αξιωματούχος , υπεύθυνος για την τοπική  αυτοδιοίκηση '' μεγάλου ΄΄ κόμματος ΄΄στηρίζει΄΄ υποψήφιο που προέρχεται από άλλο κόμμα. (το κόμμα του το ξέρει άραγε ?)

5ο - Υποψήφιος Δήμαρχος από τον ΄Αγιο Αθανάσιο δεν είναι ''αποδεκτός '' από πρώην Δήμαρχο του Δήμου Αγίου Αθανασίου σε βαθμό που έκανε ή κάνει ότι μπορεί για να ''αδυνατίσει'' και να ''ακυρώσει'' την υποψηφιότητα του, κάτι σαν μετά από εμένα κανείς. (Αλήθεια τους κατοίκους του Δήμου του και ψηφοφόρους του μέχρι προσφάτως τους ρώτησε ?)

6ο -  Στέλεχος της ευρύτερης περιοχής που η ''τεχνοκρατική'' του παρουσία εξαρτάτε σε μεγάλο βαθμό κάθε φορά από το ποιος είναι Δήμαρχος έμεινε ''ορφανός'' αφού δεν ''δένει η σάλτσα'' με τις μέχρι στιγμής υποψηφιότητες και ψάχνει εναγωνίως να ''στήσει΄΄ άλλον έναν υποψήφιο μήπως και αποκτήσει ''μπαμπά'' (δύσκολο πράγμα η πολιτική μοναξιά).

Εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι και σε αυτές τις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση το <ΕΓΩ> υπερισχύει του <ΕΜΕΙΣ>  και οι περισσότεροι συνεχίζουν να ''παίζουν'' τα προσωπικά τους παιχνίδια. Το ζήτημα είναι πως κανείς δεν κατάλαβε ή δεν δείχνει την ανάλογη '' υπευθυνότητα''  καθώς το νέο σύστημα απλής αναλογικής χωρίς συναίνεση χωρίς ενότητα και χωρίς σχέδιο μπορεί να οδηγήσει το Δήμο Χαλκηδόνος σε μια τετραετία ''ακυβερνησίας'' και ''χάους''.

Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του αντί να ''ψάχνει'' πως θα ανταλλάξει την εκλογή του με μία θεσούλα. (λέμε τώρα)


Σχολιαστής 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου