Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017



Ο δήμος συνεχίζει  να πληρώνει την εταιρεία για τα σκουπίδια που δεν μάζευε

Παρά τις επανειλημμένες καταγγελίες όλης της αντιπολίτευσης από τον Μάιο, για το ότι ο εργολάβος δεν περνά τόσες φορές όσες προβλέπει η σύμβαση, παρά του ότι υπάρχουν περιοχές όπου το απορριμματοφόρο περνά κάθε 15 μέρες, και το έχουν καταγγείλει συνδημότες μας, παρά το ότι το Τοπικό συμβούλιο Προχώματος στις 6/7/2017 με ομόφωνη απόφαση ζητά να επανέλθει η αποκομιδή των σκουπιδιών στις 2 ημέρες και όχι μία όπως γίνεται ακόμα και σήμερα, ο Δήμαρχος σαν να μην έχει ακούσει τίποτα, συνεχίζει να πληρώνει κανονικά τον εργολάβο.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βούλιαξαν από τις καταγγελίες συνδημοτών μας για την απουσία των απορριμματοφόρων, οι λαλίστατοι κατά τα άλλα ειδικοί σύμβουλοι έπαθαν αφωνία. Δεν διάβασε κανείς τους τίποτα;

Παρότι ζητήσαμε εγγράφως από την Παρασκευή 15/9/2017 να μας απαντήσει η επιτροπή παραλαβής υπηρεσιών  που αποτελείται από τους κυρίους Ζαφειρόπουλο , Πυρετζή και Βασιλικό, καθώς και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο τον κ Μωυσίδη, για το ποιος τους διαβεβαίωσε  την ορθή εκτέλεση της σύμβασης και υπέγραψαν την παραλαβή των υπηρεσιών  για να πληρωθεί  ο εργολάβος για τις υπηρεσίες που δεν έκανε,  δεν λάβαμε καμία απάντηση. Και ούτε πρόκειται να λάβουμε.

Κάνω δημόσιο κάλεσμα, όπως έχουν υποχρέωση οι υπάλληλοι, να έρθουν στο δημοτικό συμβούλιο και να μας απαντήσουν:
Ποιος τους διαβεβαίωσε ότι όλα βαίνουν καλώς?
Έχουν κάνει αυτοψίες οι ίδιοι, ή είχαν άνωθεν εντολή να υπογράψουν;

Να σας πω ότι αν ο δήμαρχος ήθελε να προστατέψει τους δημότες , θα μπορούσε να επιβάλλει πρόστιμο στην EDIL, που ξεπερνάει τις 16.000€ μόνο για την ΔΕ Κουφαλίων Αν λάβουμε υπόψη μας και τις  παραβιάσεις της σύμβασης της  ΔΕ Αγίου Αθανασίου το ποσό ξεπερνάει τις 30.000€.  Αυτό το ποσό λοιπόν χαρίζεται στον εργολάβο. Για το πρόστιμο που επέβαλε για το Μη πλύσιμο των κάδων για τον ένα μήνα είναι στάχτη στα μάτια του κόσμου. Κανέναν μήνα δεν έπλυνε κανένα κάδο.

Καταθέτω την απόφαση του του τοπικού συμβουλίου Προχώματος, καθώς και τις δύο παραλαβές που υπογράψανε οι υπάλληλοι. Τις καταγγελίες των δημοτών θα τις βρείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου