Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

ΟΙ ΕΥΠΑΤΡΙΔΕΣ – ΛΟΡΔΟI ΤΩΝ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ
ΚΑΙ ΟΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΥΠΗΚΟΟΙ (1)


Στο 2015 αυτή η φράση μόνο ως τίτλο θα την εκλάβανε κάποιος, δυστυχώς όμως οι καιροί και οι άνθρωποι πάντα εκπλήσσουν και καταφέρνουν να ξεπερνούν ακόμη και την φαντασία που ορίζει ένα παραμύθι….

Δήμος Κουφαλίων λοιπόν ….εεεεε συγνώμη Δήμος Χαλκηδόνος…. αλλά και πάλι, όπως και να το πεις το ίδιο είναι. Άλλωστε δεν υπάρχει και κάποια ταμπέλα στο δημαρχιακό κτίριο που να ορίζει ποιος είναι ο δήμος στον οποίον έλαχε να ¨ανήκουμε ¨ όλοι εμείς τα χωριατόπουλα εκτός Κουφαλίων.

Ούτε μια πινακίδα ….. αλλά ποιος θα τολμήσει να αναρτήσει πινακίδα στα Κουφάλια που θα λέει Δήμος Χαλκηδόνος ;;;; Έλα ντε ποιος;;;;;  Είναι πολύ δύσκολο μάλλον να αντιμετωπίσουν την αλήθεια τους όσοι διοίκησαν και όσοι διοικούν αυτόν τον άμοιρο Δήμο….

Δεν πειράζει που σε όλα τα επίσημα έγγραφα που λαμβάνουν οι κάτοικοι της ¨ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ¨ από τις υπηρεσίες του Δήμου, αναγράφεται ως επικεφαλίδα ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ, δεν πειράζει που όλες οι δημοτικές επιχειρήσεις εμπεριέχουν – ως οφείλουν – και το ¨Δήμος Χαλκηδόνος ¨στο διακριτικό τους τίτλο..… εκείνο που πειράζει είναι να μην βλέπει ο Πρωτευουσιάνος Κουφαλιώτης έξω από το ¨δικό¨ του δήμο την ταμπέλα ….. ¨ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ¨.

Πώς να το κάνουμε είναι έξω από την αισθητική του ….. άλλωστε μπορεί να του θυμίζει ότι είναι αναγκασμένος να συναναστρέφεται με τους υπόλοιπους χωριάτες συνδημότες του…. Χμ που λέει ο λόγος δηλαδή….any way…. Ας πάμε στα περισσότερο σημαντικά κρατώντας στην άκρη του μυαλού μας ότι : το μικρό σε μέγεθος ορίζει συγκριτικά το τι είναι μεγάλο….

Και βέβαια λυπάμαι που αναγκάζομαι να ¨συμπεριφέρομαι¨ με λίγο αγένεια στους αγαπητούς κατά τα αλλά κατοίκους και συνδημότες;;; Κουφαλιώτες αφού είναι βέβαιο πως οι πλειονότητα τους σε καμία των περιπτώσεων δεν σκέφτεται τόσο τοπικιστικά, ή μήπως πάλι όχι;;; ή μήπως δεν το σκέφτεται αλλά απλώς ¨χαϊδεύεται¨ και ¨βολεύεται¨ με την αγάπη ……. που δείχνει ο Δήμαρχος και οι συν αυτώ ;;, αλλά πάλι παρ όλη αυτή την «αγάπη» αυτοί γιατί άρχισαν να μην θέλουν ούτε να τον βλέπουν ούτε να τον ακούν !!!

Πολλά ερωτηματικά και θα μου καεί και το φαγητό.


PAGEVA. G

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου