Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011


Τελικά ο Γιάννης Μπίκος , μετράει και ξανά μετράει πόσοι  είναι μαζί του από αυτούς που από την πρώτη στιγμή τον στήριξαν, στην διαμάχη του με τον Δήμαρχο, και σε κάθε μέτρημα τους βγάζει λιγότερους , γιατί ο ένας μετά τον άλλον οι δημοτικοί σύμβουλοι που θεωρούσε ότι είναι μαζί του τον εγκαταλείπουν, καλές οι φίλιες αλλά ποιο καλές οι καρέκλες και όλες οι απολαβές από τις έμμισθες θέσεις,  και φυσικά οι υποσχέσεις για αξιοποίηση σε θέσεις.

Και φυσικά έπαιξε τον δικό της ρόλο και η συμπεριφορά του Γιάννη Μπίκου απέναντι στους μέχρι και χθες υποστηρικτές του, μιας και από συνεργάτες που ήταν  τους θεώρησε πιόνια στο σκάκι που αυτός έπαιζε με τον δήμαρχο και τους ήθελε υποχείρια του, που θα εκτελούν τις εντολές του χωρίς να ρωτάνε το πώς και το γιατί, έπαιξε λοιπόν  και έχασε αφού τους απομάκρυνε από κοντά του με την όλη συμπεριφορά του.
Ονόματα δεν λέμε ακόμα, αλλά είναι  δημοτικοί σύμβουλοι από την περιοχή του Γιάννη Μπίκου, που ήταν δικές του επιλογές  για το ψηφοδέλτιο, και  είναι αυτοί οι πρώτοι που έφυγαν από κοντά του.
Οργανόγραμμα του Δήμου, μήπως το είδατε πουθενά ;  όσο και να το ψάξουμε μάλλον δεν θα το βρούμε,  γιατί ο Δήμαρχος βρίσκει αντιδράσεις ανάμεσα στους συμβούλους της πλειοψηφίας για να το φέρει στο Δημοτικό συμβούλιο, και για να είναι σίγουρος ότι θα περάσει , και οι αντιδράσεις αυτές είναι γιατί προσπαθεί να κάνει πράξη το : < τα δικά μου δικά μου και τα δικά σας δικά μου >.
Τώρα ποιον από τους δύο να πιστέψεις, μήπως πρέπει τελικά να ρωτήσουμε καμία καφετζού ;  Τόσο ο Δήμαρχος Παναγιώτης Δαϊκούδης , όσο και ο Γιάννης Μπίκος, δεξιά και αριστερά άρχισαν να διαρρέουν ότι η απόφαση που θα βγει μετά τις γιορτές από τον Γενικό Γραμματέα της περιφέρειας Μακεδονίας – Θράκης  κ. Σιώμο , για τα γνωστό θέμα της απομάκρυνσης του Γιάννη Μπίκου από την θέση του Αντιδημάρχου , τους δικαιώνει, δηλαδή ο Δήμαρχος λέει ότι δικαιώνει αυτόν η απόφαση του Γ.Γ. και ο Γιάννης Μπικος ότι αυτός δικαιώνεται και ότι η απόφαση ζητά την επιστροφή του στην θέση του αντιδημάρχου, τι να πούμε εμείς θα περιμένουμε την επίσημη απόφαση και το σκεπτικό της, άλλωστε , Κυριακή κοντό γιορτή λέει ο λαός μας.
Έχει πλάκα πάντως , αντιδήμαρχος από αυτούς που βρίσκονται πολύ κοντά στον Δήμαρχο και ο δήμαρχος τον θεωρεί το δεξί του χέρι, κάνει παιχνίδι από τώρα και προβάλλεται σαν νέος υποψήφιος Δήμαρχος, θα τον προτείναμε να κατέβει γρήγορα από το καλάμι που έχει καβαλικέψει .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου